Isıtıcının Gücünü Düşürmek

efe26

Üye
Merhabalar forumda yeniyim, elektrik hakkında bilgim yok yardımınız lazım.
Sorum şu akvaryumum için 200 wat ısıtıcı var fakat ben bunu 50 wat'a nasıl düşürebilirim?(Neler almam gerekiyor, nasıl yapmam gerekiyor vs anlatır mısınız?)

güzel insan,@serkan_48 ustamız olabiliri söylemiş, veya bir termostat takıp ısıyı sabitlemeniz ısıtıcınızdan maksimum verim almanızı sağlar. hatchery de çalışırken artemia taklarımız vardı, ertesi gün için suyu ısıtırdık. 1500 lt tank için 2 adet 3000 wattlık seramik ısıtıcımız vardı. sürekli çalışırlardı ama termostat sistemi su yeterli sıcaklığa geldi mi dururdu. yani büyük güç kontrol altında olduğu sürece büyük değil, yeterlidir.

Termostat varsa ısıtıcının yüksek watt'lı olması fark etmez diye düşünüyorum. Sonuçta belli sıcaklıkta devreden çıkacak. Termostat arıza yaparsa, herhalükarda balıklar pişer!

Termostat varsa ısıtıcının yüksek watt'lı olması fark etmez diye düşünüyorum. Sonuçta belli sıcaklıkta devreden çıkacak. Termostat arıza yaparsa, herhalükarda balıklar pişer!
kesinlikle doğru söylüyorsun. termostat çalışıyorsa ve sağlıklıysa isterse 10000 watt (10 kW) olsun...

Balıkların bulunduğu suyun sıcaklığının hızlı değişmesi balığı öldürüyor sakın hızlı değişim yapmayın oldukca küçük wattli ısıtıcı takın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…