seagate Profesyonel Üye Katılım 27 Şub 2007 Mesajlar 1,784 Puanları 281 Konum IZMIR 6 Ocak 2017 #11 Artistin dediği gibi gereksiz yükleri mutlaka at çünkü yükü kavraması (refleks) o kadar hızlı değil. Durma başında , durursan ne değişecek ? Gerekeni yap , al eline dergini birde neysgayfe bak dalgana...
Artistin dediği gibi gereksiz yükleri mutlaka at çünkü yükü kavraması (refleks) o kadar hızlı değil. Durma başında , durursan ne değişecek ? Gerekeni yap , al eline dergini birde neysgayfe bak dalgana...
Konu Sah telemcii Üye Katılım 10 Şub 2009 Mesajlar 443 Puanları 6 Konum ANkaRA 10 Ocak 2017 #12 neyseki Elektrik kesintisi planlandığı gibi olmadı. ofiste sabaha kadar bekledim yinede .internet başında araştırmalarda bulundum
neyseki Elektrik kesintisi planlandığı gibi olmadı. ofiste sabaha kadar bekledim yinede .internet başında araştırmalarda bulundum
Konu Sah telemcii Üye Katılım 10 Şub 2009 Mesajlar 443 Puanları 6 Konum ANkaRA 10 Ocak 2017 #13 herkese şükranlarımı sunarım..
KuBU Üye Katılım 16 Eyl 2009 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 38 31 Ocak 2018 #14 telemcii' Alıntı: neyseki Elektrik kesintisi planlandığı gibi olmadı. ofiste sabaha kadar bekledim yinede .internet başında araştırmalarda bulundum Genişletmek için tıkla ... Araştırmanıza yardımcı olmak istedim, probleminizin çözümüne giden en kısa yol şuradan geçiyor buradan ziyade; www.teksan.com Son düzenleme: 31 Ocak 2018
telemcii' Alıntı: neyseki Elektrik kesintisi planlandığı gibi olmadı. ofiste sabaha kadar bekledim yinede .internet başında araştırmalarda bulundum Genişletmek için tıkla ... Araştırmanıza yardımcı olmak istedim, probleminizin çözümüne giden en kısa yol şuradan geçiyor buradan ziyade; www.teksan.com