karaapak Profesyonel Üye Katılım 2 May 2011 Mesajlar 1,933 Puanları 507 Yaş 36 29 Eki 2019 #11 paskomya' Alıntı: bu makinem 15 yıllık bir notebook, hani proteus filan kaldırsa kurup deneyebilirim bazı şeyleri ama, inan sayfası açılsın diye beklerken bir sigaram bitiyor, kazara feys açmaya kalkarsam gidip kendime bir kahve yapacak zaman bile buluyorum. ... Genişletmek için tıkla ... Bendekide 10 yıllık, son sürümü dahi rahatlıkla açıyor, neden: SSD hard disk takın keyfinize bakın Eski bir bilgisayara yapılabilecek en büyük iyilik.
paskomya' Alıntı: bu makinem 15 yıllık bir notebook, hani proteus filan kaldırsa kurup deneyebilirim bazı şeyleri ama, inan sayfası açılsın diye beklerken bir sigaram bitiyor, kazara feys açmaya kalkarsam gidip kendime bir kahve yapacak zaman bile buluyorum. ... Genişletmek için tıkla ... Bendekide 10 yıllık, son sürümü dahi rahatlıkla açıyor, neden: SSD hard disk takın keyfinize bakın Eski bir bilgisayara yapılabilecek en büyük iyilik.
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,803 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 29 Eki 2019 #12 karaapak' Alıntı: Bendekide 10 yıllık, son sürümü dahi rahatlıkla açıyor, neden: SSD hard disk takın keyfinize bakın Eski bir bilgisayara yapılabilecek en büyük iyilik. Genişletmek için tıkla ... gömülü bir sistemin olduğu makineye sadece format atabiliyorum. ne ram dede başla bir şey takabiliyorum (usb hariç)
karaapak' Alıntı: Bendekide 10 yıllık, son sürümü dahi rahatlıkla açıyor, neden: SSD hard disk takın keyfinize bakın Eski bir bilgisayara yapılabilecek en büyük iyilik. Genişletmek için tıkla ... gömülü bir sistemin olduğu makineye sadece format atabiliyorum. ne ram dede başla bir şey takabiliyorum (usb hariç)
mehmet.bey Profesyonel Üye Katılım 19 Ara 2011 Mesajlar 2,569 Puanları 281 Yaş 57 Konum Galaksi Dışı 30 Eki 2019 #13 Ceptelefonunda bu png dosyası düzgün görünmüyordu. Ekli dosyalar leddrv30w.pdf 31.9 KB · Görüntüleme: 5
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,803 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 30 Eki 2019 #14 mehmet.bey' Alıntı: Ceptelefonunda bu png dosyası düzgün görünmüyordu. Genişletmek için tıkla ... pcb baskısını istemiştik ama olsun yinede sağol
mehmet.bey' Alıntı: Ceptelefonunda bu png dosyası düzgün görünmüyordu. Genişletmek için tıkla ... pcb baskısını istemiştik ama olsun yinede sağol
mehmet.bey Profesyonel Üye Katılım 19 Ara 2011 Mesajlar 2,569 Puanları 281 Yaş 57 Konum Galaksi Dışı 30 Eki 2019 #15 Bakarız.