Konu Sah rgbjı Üye Katılım 12 Şub 2010 Mesajlar 30 Puanları 1 10 Şub 2016 #11 fahri yetiş' Alıntı: Ölçü aletiniz sağlamsa,gösterdiği değerde doğru olması gerekir.Pens tipi seyyar ölçü aletiniz varsa,onunla çek edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... var hocam da nasıl test edecem bilgileriniz için tskler.
fahri yetiş' Alıntı: Ölçü aletiniz sağlamsa,gösterdiği değerde doğru olması gerekir.Pens tipi seyyar ölçü aletiniz varsa,onunla çek edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... var hocam da nasıl test edecem bilgileriniz için tskler.
fahri yetiş Onursal Üye Onursal Üye Katılım 5 Tem 2007 Mesajlar 5,903 Puanları 856 10 Şub 2016 #12 3 faz akım, 3 faz gerilim girişi yaptıktan sonra, Cosq kademesine alıp ölçüm yap- manız gerkir.Ölçü aleti kullanım kılavuzun- da veya ölçü aleti üzerindeki şemalardan yararlanabilirsiniz.
3 faz akım, 3 faz gerilim girişi yaptıktan sonra, Cosq kademesine alıp ölçüm yap- manız gerkir.Ölçü aleti kullanım kılavuzun- da veya ölçü aleti üzerindeki şemalardan yararlanabilirsiniz.
mur73 Üye Katılım 13 Ara 2014 Mesajlar 31 Puanları 1 Yaş 46 13 Şub 2016 #13 Akım trafosunada bakın lütfen.
Konu Sah rgbjı Üye Katılım 12 Şub 2010 Mesajlar 30 Puanları 1 14 Şub 2016 #14 mur73' Alıntı: Akım trafosunada bakın lütfen. Genişletmek için tıkla ... akım trafosunada baktım birsey gözükmüyor.
mur73' Alıntı: Akım trafosunada bakın lütfen. Genişletmek için tıkla ... akım trafosunada baktım birsey gözükmüyor.
mur73 Üye Katılım 13 Ara 2014 Mesajlar 31 Puanları 1 Yaş 46 14 Şub 2016 #15 rgbjı' Alıntı: akım trafosunada baktım birsey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... Fiziki bir hasar görünmeye bilir ama yanık olabilir. S1 s2 uçlarını değiştirin sonuç yine aynıysa muhtemelen akım trf arıza vardır.
rgbjı' Alıntı: akım trafosunada baktım birsey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... Fiziki bir hasar görünmeye bilir ama yanık olabilir. S1 s2 uçlarını değiştirin sonuç yine aynıysa muhtemelen akım trf arıza vardır.