jenerator yukunu azaltmak

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
mustafa kardesim destan gibi yazmıssın saol varol kardesim.ben askeriyede calısıyorum. malum asker milleti yazıdan falan anlamaz bilirsin ..diil kulakları cınlamak kafası kopacak olsa gene acar o kapagı bizim asker. hakkaten bi suru cozum var ama baya maliyetli cozumler. kablo cekmek daha mantıklı geldi bana ama henuz girişimde bulunmadım. en azından bi kısım yerlere kablo cekerek bide kontaktor koyarak olayı halletmeyi dusunuyorum. tahminim 2oo mt mesafe var 2x2.5 mm yvv iletkeni kullanırım heralde ya da tek kablo kullancam. notr zaten var orda.elimde kontaktor mevcut zaten. fazla bi maliyeti olmaz. bakalım artık bişeyler yapıcaz jeneratoru yakmaktansa bi cozum bulmak lazım. herkese tesekkur ederim. hakkınızı helal edin.
 

jeneratör çalışırken görünür bir yerde kırmızı ışık bir uyarı,şebekede iken yeşil bir lamba takılabilir. kolay gelsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…