Yapacağınız tesisatta ! şebeke devresi üzerine,0,5 amp. lik Sigorta üzerinden sinyal lambası bağlayabilirsiniz.
Arkadaşlar bende aldım bugün. Denemek amaçlı led ampul taktim çalıştı ama eve verdim balkondan çalışmadıMerhaba arkadaslar herkeze iyi forumlar dilerim
Evimin balkonuna aksa 3kw jenerator aldim.
Elektrik kesildiginde dis kapidaki faz korumayi kapatiyorum balkondaki jeneratoru calistirip balkon prizine elektrigi verdigimde tum eve elektrik yayilmis oluyor. Elektrik geldiginde ise jeneratoru devre disi birakip faz korumayi aciyorum.
Kullandigim bu yontem ile herhangi bir arizaya mahal verirmiyim ?
Jenerator ile besleme esnasinda calisanlar
Buzdolabi
2 ad. Led tv biri kucuk boy biri 55"
2ad. Masaustu pc
Telsiz telefon
2 ad. Modem
6ad. 24w tasarruf ampul
yanlış düşünüyorsam düzeltin. baya bi yükü 2.5 mm² kablo üzerine verilmiş. bunların hepsi aynı anda çalışırsa kablo ısınacak bir süre sonra izalasyonu zarar görecek ve haberlerde sıkça gördüğümüz, yangın elektrik kontağından çıktı şeklinde ifadelerle karşılaşacağız. Bi uzatma kablosuna bir sürü cihaz bağlıyoruz sonra yangın çıkıyor. bu da bence aynı durum.Merhaba arkadaslar herkeze iyi forumlar dilerim
Evimin balkonuna aksa 3kw jenerator aldim.
Elektrik kesildiginde dis kapidaki faz korumayi kapatiyorum balkondaki jeneratoru calistirip balkon prizine elektrigi verdigimde tum eve elektrik yayilmis oluyor. Elektrik geldiginde ise jeneratoru devre disi birakip faz korumayi aciyorum.
Kullandigim bu yontem ile herhangi bir arizaya mahal verirmiyim ?
Jenerator ile besleme esnasinda calisanlar
Buzdolabi
2 ad. Led tv biri kucuk boy biri 55"
2ad. Masaustu pc
Telsiz telefon
2 ad. Modem
6ad. 24w tasarruf ampul