800-1000kw ac arası bir enerjiyi DC ye çevirebilecek bir köprü diyot söyleyebilir misiniz varsa da linkini atarmısınız?
Evin elektriği için kullanacaktım kapasitörlerle depolayıpO kadar yüksek gücü nerde kullanacaksınız?
Üstad yaklaşık 10 saniyede 1000 kWh elde ettim yani 200 gün yetecek bir elektrik ve 10 saniywde tekrar yenileyebilme özelliği var devrem şuanlık bu kadar sadece depolıyacak sığac gerekiyor.(iyi akşamlar.)Elektriği şebekeden alacaksan aynı parayı ödersin.
Güneş paneli ile sağlayacaksan oda zor ortalama bir ev günde 5-8 kwh Elektrik harcıyor.
Çok pahalı olur.
Nasıl elde ettin?Devre şeması resmi ve hesabı yazabilir misin?Üstad yaklaşık 10 saniyede 1000 kWh elde ettim yani 200 gün yetecek bir Elektrik ve 10 saniywde tekrar yenileyebilme özelliği var devrem şuanlık bu kadar sadece depolıyacak sığac gerekiyor.(iyi akşamlar.)
Reis iyi akşamlar şuan ben lise düzeyinde sıradan bir ögrenciyimde tonca ödevim var yarına, yarın sabah veya ögleden sonra atsam olur mu? Saygılarımı sunarım iyi akşamlar.Nasıl elde ettin?Devre şeması resmi ve hesabı yazabilir misin?
Olur.Reis iyi akşamlar şuan ben lise düzeyinde sıradan bir ögrenciyimde tonca ödevim var yarına, yarın sabah veya ögleden sonra atsam olur mu? Saygılarımı sunarım iyi akşamlar.