24 12 2012 (10 gün önce) | | |||
|
herkese selamlar.
hongyi arkadaşımız kadar ilgisiz birini görmedim. bir uygulamaya ihtiyacı varmış ve ben de yazarım dedim. aynı gün gönderdim.
açamadığını-yapamadığını söyledi.
defalarca tarif ettim telefonumu verdim ara yardımcı olayım dedim ve sanki zorla yaptırıyormuşum gibi oldu.
isteyen o zorla yaptıran ben.
en az 10 tane mail gönderdim ama verdiğim telefonu aramadı.
gönderilen mailleri görseniz hak verirsiniz.
örnekler aşağıdaki gibi.
24 12 2012 (10 gün önce)
Kime: serhat
Merhaba. Ara tarif edeyim kardesim. Neden kendini yipratiyorsun. 05331704774Bu e-posta, Turkcell BlackBerry ile gönderilmiştir.
From: serhat kıyar <serhat.kiyar@gmail.com>
Date: Mon, 24 Dec 2012 00:35:30 +0200
To: Mehmet Aksoy<m.aksoy.eem@gmail.com>
Subject: Re: Ynt: Re: çalışma
yok ben bu dosyayı örnegın masa ustune atıyorum sonra managerda retrive diyorum fakat masaustunu bulunca goremıyorum
23 Aralık 2012 12:42 tarihinde <m.aksoy.eem@gmail.com> yazdı:05331704774. Ara konusalim.Bu e-posta, Turkcell BlackBerry ile gönderilmiştir.
From: serhat kıyar <serhat.kiyar@gmail.com>
Date: Sun, 23 Dec 2012 12:28:55 +0200
To: Mehmet Aksoy<m.aksoy.eem@gmail.com>
Subject: Re: çalışma
az bucuk bılıyoruz ama sızın dosya cagırılmıyor managerda her turlu denedım s7 proj içine bile kopyaladım olmadı
22 Aralık 2012 17:53 tarihinde Mehmet Aksoy <m.aksoy.eem@gmail.com> yazdı:merhaba;
önce rar dosyasını aç sonra içindeki dosyayı managerde aç.
siz manager kullanmasını biliyorsunuz dimi?
21 Aralık 2012 21:34 tarihinde serhat kıyar <serhat.kiyar@gmail.com> yazdı:MERHABALAR MAİLİNİZİ ALDIM FAKAT BU DOSYA ZİP DEĞİL DİYEMI MANAGER DA ACAMIYORUM
artık hesap edin gerisini.
sn REZISTANS' a katılıyorum forumu duzenlı olarak ıncelerım yardımlaşma konusunda sınır tanımayan arkadaşlarımızın sayısı hafıfe alınmayacak olcudeHerkese merhaba mutlu seneler Ben kucuk bı yorum yapmak istiyorum son yazdığım ve kimseden cevap alamadığım mesajıda goz onune alarak
Bircok krıtık konuda ıstısnalar harıc kımse bılgı vermek ıstemıyor yada yuzeysel bıkac sey soyleyıp gecıyor bi çouguda yapmak istedıgınız işi proje olarak bız yapalım ben yapayım seklınde cevaplar geliyor kısaca herkes bılgıyı parayla satmak ıstıyor buda bızım ve ulkemız ıcın daha fazla yol katedebilmemiz açısından oldukca dusundurucu herkese Saygılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?