canert179 Üye Katılım 27 May 2010 Mesajlar 34 Puanları 1 Yaş 56 7 Nis 2012 #1 Arkadaşlar,bazen örneğin bir 3 tf 42 kontaktörü yeni olduğu halde yedek kontağı olmadığı için hurdaya ayırıyoruz bunun bir çözümü var mıdır?
Arkadaşlar,bazen örneğin bir 3 tf 42 kontaktörü yeni olduğu halde yedek kontağı olmadığı için hurdaya ayırıyoruz bunun bir çözümü var mıdır?
dupisk Profesyonel Üye Katılım 27 Eyl 2007 Mesajlar 939 Puanları 338 Yaş 40 7 Nis 2012 #2 malesef küçük kontaktörlerin tamir takımı satılmıyor yapacak bir şey yok ancak bobinlerini yedeğe alıp saklayabilirsin
malesef küçük kontaktörlerin tamir takımı satılmıyor yapacak bir şey yok ancak bobinlerini yedeğe alıp saklayabilirsin
erzc69 Üye Katılım 12 Ara 2012 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 55 12 Ara 2012 #3 arkadaşım kontakların tamiri yapılabiliyor bidönem imalatını yaptıgım icin biliyorum üzerindeki gümüşü degiştirebiliyorum ama bir iki adet kontaktör icin degmiyor fakat pahalı ve artık üretilmeyen kontaktörler icin degebilir
arkadaşım kontakların tamiri yapılabiliyor bidönem imalatını yaptıgım icin biliyorum üzerindeki gümüşü degiştirebiliyorum ama bir iki adet kontaktör icin degmiyor fakat pahalı ve artık üretilmeyen kontaktörler icin degebilir
alidemir017 Onursal Üye Onursal Üye Katılım 17 Eki 2009 Mesajlar 986 Puanları 131 Yaş 53 12 Ara 2012 #4 Küçük kontaktörlerin tamir takımları genellikle satılmaz.Birden fazla kontaktör kontakları toplanarak tamir yoluna gidilebilinir
Küçük kontaktörlerin tamir takımları genellikle satılmaz.Birden fazla kontaktör kontakları toplanarak tamir yoluna gidilebilinir