2,5 Yaşında bir kızım var uydu anten kablosunu ek yapıp dışarda bırakmıştım 1 yıldır kablo öyle duruyordu terzi kendi söküğünü dikemez misali ben daha önce bantlamıştım uydu alıcısının uydu girişinde sıkıntı var bazen yayın gidiyordu evde olmadığım bir gün benim bantı sökmüşler kablo ile oynayınca yayın düzelmiş bende öyle bırakmıştım bugün benim ufaklık anten kablosunu prize sokmuş kaçak akım atmış ondan sonra bir iki yerde anten girişi vardı merkezi uydu sisteminden kablonun yerlerini değiştirdim ama ne yaptıysam çalışmadı birde televizyonda Arçelik bir tane düğme koymamış herşey kumanda dan yapılıyor ve kumanda nın da bir çok tuşu benim ufaklığın sağa sola fırlatmasından dolayı çalışmıyor kanal değiştirme açma kapama ses düğmeleri ve menü tuşları çalışıyor ama menü de gezemiyorum ok tuşları gittiği için
Eski bir uydu alıcısı vardı onu bağladım şuan televizyon çalışıyor bu şekilde dahili uydu alıcısını kablo fişe takıldıktan sonra artık çalışmıyor bu dahili uydu alıcısnın değişimini elektrikçi olarak ben yapabilirmiyim yoksa mutlaka uzman bir elektronikçi mi yapmalı?