Konu Sah ibora Usta Üye Katılım 14 Eyl 2008 Mesajlar 1,203 Puanları 156 Yaş 56 8 Nis 2014 #11 saim ünver' Alıntı: makınanızı gorme sansım varmı tecrubelerınızden yararlanmak ıstıyorum acıckası. eger ıst da ısenız. pens ve mengene konsunda yardımcı olurum - - - Updated - - - BF20L Vairo bu makınayı merak edıyorum yakından ıncelemk ıcın yardım edıcek bırısı varmı? Genişletmek için tıkla ... Ben İzmir'de yaşıyorum ve makina şu anda arkadaşımın atölyesinde. Yakınlardaysanız görebilirsiniz.
saim ünver' Alıntı: makınanızı gorme sansım varmı tecrubelerınızden yararlanmak ıstıyorum acıckası. eger ıst da ısenız. pens ve mengene konsunda yardımcı olurum - - - Updated - - - BF20L Vairo bu makınayı merak edıyorum yakından ıncelemk ıcın yardım edıcek bırısı varmı? Genişletmek için tıkla ... Ben İzmir'de yaşıyorum ve makina şu anda arkadaşımın atölyesinde. Yakınlardaysanız görebilirsiniz.
togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 10 Nis 2014 #12 Bende İzmirdeyim çiğlideyim bende görmek isterim bir ara...