İzolasyonlu dersek !
Kilimalar calistigi ortamdaki havayi kurutur ya ona gore bi kilima secin veya odaya bir nem cihazi yerlestirip harcadigi enerjiyi fatura hesabina ekleyino zaman 50tl mi olur
hesapta bir yanlışlık olabilirmi acaba..
köpük olarak xps foamboard diye tabir edilen köpüklerden düşünüyorum.
bu kadar klimacı içinde evini klima ile ısıtan hiç mi yok ya
terzi kendi söküğünü hesabı sanırım, klimacılarda kömür kullanıyor
Hesaba gelince soyle hesaplayin kabaca 4 saati cikarin hesaptan gunde 20 saat calissin buda 40 kr tan 8 tl yapar gunde ayda 30 gun var diyelim 240 tl eder faturaya ek not 4 saati kilimanin ogun icindeki durma suresi olarak hesaptan cikardim bende mitsubishi kilima var hani su A +++++ lardan super azyakiyo guya benim faturaya 200 tl yukledi 1 ay calistigi zaman 12 btu hemde sanirim aciklayici olmusumdurKilimalar calistigi ortamdaki havayi kurutur ya ona gore bi kilima secin veya odaya bir nem cihazi yerlestirip harcadigi enerjiyi fatura hesabina ekleyin
Istanbulda kullaniyorum once 2000 wat ufo aldim cok fatura geldi sonra kilima aldim kilimanin gucunu ve btu sunu yetkili servis yapti salonda takili 15 metrer kare bi salonunm varPeki klima 24 saat de 4 saat mi duruyor.yetersiz klima mi taktiniz ki.200tl fatura toplam faturamı yoksa sadece klima mi. Birde hangi şehirde hangi soğukta kullandiniz
Eksi 40 derecede çalışan klimalardan haberiniz yok galibaKlima daha ılıman şartlarda uygun olabilir ama sizinki gibi -15 falan olursa tırtlar.Buz tutar verim yok olur.Sert koşullarda doğalgaz daha uygun.
Eksi 40 derecede çalışan klimalardan haberiniz yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?