Kısadevre Hakkında...

Verdiğiniz Bilgiler İçin Çok Teşekkür Ederim. Birdahaki sefere ölçüp deneyeceğim..

Tel ısınınca direnci yükselir..

Bildiğim İyi Oldu Teşekkür Ederim....

dış hatta gecmiş olsun dıyelım )

Sn. kocaeli klimacı sizi daha önce kısa devre konusunda çok uyardığımı hatırlıyorum

Sn. kocaeli klimacı sizi daha önce kısa devre konusunda çok uyardığımı hatırlıyorum

Sn.AlpernBugra Hocam ; Keşke Dinleseymişim sizi Diyorum Şimdi de Aslında Uyarınızı Dikkate Aldım Fakat ''Birşey Olmaz'' Mantığıyla Harekete Geçtim ve Cevabımı Aldım

Ama Bir Daha Asla Denemem Uyarı içinde çok teşekkür ederim yoksa daha kötü şeyler de olabilirdi Sayenizde Tehlikeli İşlere Son Vermiş Oldum

Bende farklı bir uyarıda bulunayım. Verilmiş sadakan varmış. bence hemen bir sadaka daha ver. mağlum ;

Sadaka ömür uzatır... !!!

çıkan ışık dediğiniz gibi direkteki nötr klemensinden çıkmış gevşek olduğu için genelde tedaşçılar nötre pek önem vermez iki aboneyi veya 3 aboneyi birbirine bağlar veya direk kobloyu iletkene sarar

Sn. Kocaeliklimacı; Elektrik direğini nereden gördünüz o esnada bunu merak ettim Saygılar.

Bende farklı bir uyarıda bulunayım. Verilmiş sadakan varmış. bence hemen bir sadaka daha ver. mağlum ;

Sadaka ömür uzatır... !!!

Gerçekten Dediğiniz Gibi Verilmiş Sadakam Varmış..

Aynen dediğiniz gibi 2 aboneyi bağlamışlar...

Sn. Kocaeliklimacı; Elektrik direğini nereden gördünüz o esnada bunu merak ettim Saygılar.

Direk Hemen Evin Önünde.. Ataş Cızırtı Yaptı,Hemen Sonra Direkten ''Çat-Pat'' Sesler Geldi O sayede gördüm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…