Kaçak akım roleleri

Merhaba dostlar. Son iki yıldır Siemens kar yaşadığım bir sıkıntı var. Dört beş gurbetçi müşterimin evinde roleler atıyor. Yurtdışına giderken roleyi kapatıyorlar ve geldikleri zaman açtıklarında bir iki gün sonra başlıyor atmaya gün içinde 3 4 defa atıyor sonra daha atma yok tesisatların hepsi sıfır ve sadece bu gurbetçi müsterilerim de yaşıyorum. Ortalama senede 200 daire yapıyoruz ve hiç böyle bir problem yaşamadım. Bu rolelerin tipleri var diyorlar bunun etkisi olur mu kullandığım modelde bu.şimdiden TSK ederim dostlar

Ekli dosyalar

• image.jpg
    152.4 KB · Görüntüleme: 20
Büyük ihtimal bekleyen cihazların içinde kısmı rutubet oluşuyor. Makinalar çalışıp ısınınca onuda zamanla kurutup daha sonra sorun olmuyor.

almanyadan gelenlerinkimi açıyor fransadan gelenlerikimi?
3 Amerika 2 almanya
Büyük ihtimal bekleyen cihazların içinde kısmı rutubet oluşuyor. Makinalar çalışıp ısınınca onuda zamanla kurutup daha sonra sorun olmuyor.
Bu kısmi rutubet önlenebilir mi daha önce böyle birsey yaşadınız mı ikincisi giderken o zaman cihazların kapaklarını açık bıraktırsam olur mu

3 Amerika 2 almanya

Bu kısmi rutubet önlenebilir mi daha önce böyle birsey yaşadınız mı ikincisi giderken o zaman cihazların kapaklarını açık bıraktırsam olur mu
Bana kalsa ben bir halta dokunmam. Atıyorsa atsın. Atması kötü birsey değil. Havalandırmakla falan olmaz.
almanyadan gelenlerinkimi açıyor fransadan gelenlerikimi?
Bilemiyorum abi. Faşizm olabilir belki.

Bana kalsa ben bir halta dokunmam. Atıyorsa atsın. Atması kötü birsey değil. Havalandırmakla falan olmaz.

Bilemiyorum abi. Faşizm olabilir belki.
yok be kaçak akıma yazacağımdan değil şimdi isviçre deseidi tamam derdim emirdağda bu adam
almanya dese aksarayda
ama çözdüm ili aksarayda bu arakdaş . hadi yalan desin .

yok be kaçak akıma yazacağımdan değil şimdi isviçre deseidi tamam derdim emirdağda bu adam
almanya dese aksarayda
Hiç bitmiyor emirdagin dumanı deyip Musa eroglu üstadı analım.

almanya dese aksarayda
ama çözdüm ili aksarayda bu arakdaş . hadi yalan desi
almanya dese aksarayda
Şimdi neyin kafası ustad bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…