Kaçak Gidericiler?

demiray teknik

Profesyonel Üye
ARKADAŞLAR
dün bir vrf sisteme soğutmuyor arızası ile gittiiğimizde sistemde hiç gaz olmadığını tespit ettik sistem general marka vrf 12 adet iç ünite var ve tesisat ankastre plan proje yok neyin nereden gectiği belli değil...
kaçağın nerede olduğunu bulmak şansa kalmış...
piyasada bulunan kaçak gidericilerden kullananız oldumu hiç olduysa hangi şartlarda nasıl kullanılır ucuzu pahalısı işe yarayın hangisidir bu konuda yardımlarınızı beklerim
sevgiler saygılar
hakan

en güzeli kaçağı bulup kaynak yapmak.onunda kesin çözümü sisteme azot gazı verip küçük kaçağı büyütmek .azot gazı ile genişleyen alandan çıkan sesi duyarsınız.onarırsınız.

bana göre iç ünite rekorlarında olabilir çünkü joint kaynakları veya ek kaynak sağlam yapılır azot ile yüksek basınçlı kontrol yapıldıktan sonra devreye alınıyor ama rekorlara pek güven olmaz azot bana görede iyi bir ve geçerli bir yöntemdir gerisi hurafe

Son düzenleme:
günaydın meslaktaşlarım
cihazlar gömme ankestra olarak takılmış yer 3 katlı neyin nereden gittiği pek belli değil patakute hertarafı kırmayı istemiyorum gerci 2500 tl teklif verdim şimdilik beklemedeyim daha ucuz yaptırma derdindeler bakalım yaptırmayı düşünülerse bu kaçak önleyici kullanmayı düşünüyorum.. gerci ucuz değil (800 civbarı) deneyip göreceğiz..
sevgiler

Dene bakalım sonuclarını merakla bekliyor olacagız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…