kablo ek yapımı

Ahmet5800

Üye
Katılım
5 Nis 2016
Mesajlar
23
Puanları
1
Yaş
30
sa ustalar fabrika iş guvenlik ekibi ek kablo yapımında kullanılmak uzere bi alet tarif ettiler bilmiyorum tek bildiim anlatılan kabloları ek yaptıktan sonra izoleye benzeyen bi malzeme ve sac kurutma makınesi gibi aletle kurutup kabloya yapıyomus saglam ve guvenilir oluyomus bunu sart kosuyolar yada ek kablolu bişi istemiyolar sahada gercekten böle bişi var mı
 
kablo ekleri kablo çapına cinsine kullanıldığı yere göre çok çesitlidir su altı bantlar ek mufları makoranlar sadece sendeki kabloya gore uygun olanı secmen lazım alttaki siteyi buldum bir bak istersen..
http://www.tamerelektrik.com.tr/
 
daralan makaron ek yapılan yerin üstüne geçirilir ve ısıtılınca daralır kabloyu sıkar.
daralan makaron esas görevi kablo pabucu (sülye) takılıp sıkıldıktan sonra kablo pabucunun açıkta
kalan kısmını izole etmek ve üzerine rakam veya numara yazmak için dir
 
bizim iş güvenlikçi ELEKTRİK KABLOLARININ DEMİR TAVADAN GİTMESİ DOĞRUMU ? BUNLARIN PLASTİK OLMASI DAHA DOĞRU OLMAZMI ? diye sorduğundan beri çok ciddiye almıyorum. sizin kide bir yerde görmüş sizden istiyor ne istediğini kesin kendide bilmiyor.

ek seçenekleri öyle çok fazla yok varsa da bize çok fazla uğramadı. ısıyla daralan makaron kullanışlı fakat benim düşüncem su izolesi sağlamadığı sürece banttan veya klamens ten çok farkı yok düşüncesindeyim. en doğrusu çok zorlamazsa eksiz kablo çekmeye çalışın veya ekleri buat içerisinde yapın derim. kolaygelsin...
 

Aynen öle ustam dediğün gibi ben zaten merak ettiğim için sordum
 
Isı büzüşmeli ek en kaliteli en sağlam ek tipidir. Direkt toprak altında yüzlerce uygulama yaptırdım hiç problem yaşamadım uygulama yapmayan bilip bilmeden işkembeyi kübradan sallar şöyle sakıncalıdır böyle sakıncalıdır diye alayı palavra inanmayın. Isıtmada pürmüz yerine sıcak hava tabancası kullanımı da son derece mantıklı bir eylemdir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…