Konu Sah özkan72 Üye Katılım 6 Ara 2021 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 39 6 Ara 2021 #11 serkan_48' Alıntı: O zaman bu kablo kopuk iken nasıl çalışıyor? O usta nasıl açıklıyor? Genişletmek için tıkla ... Oda çalışmaz diyor işte mevzu orda başlıyor beyin yakan bir elektrik sorunu kablolar da temassız lik veya kısa devre olmadığına yüzde yüz eminim
serkan_48' Alıntı: O zaman bu kablo kopuk iken nasıl çalışıyor? O usta nasıl açıklıyor? Genişletmek için tıkla ... Oda çalışmaz diyor işte mevzu orda başlıyor beyin yakan bir elektrik sorunu kablolar da temassız lik veya kısa devre olmadığına yüzde yüz eminim
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,486 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 7 Ara 2021 #12 özkan72' Alıntı: Oda çalışmaz diyor işte mevzu orda başlıyor beyin yakan bir elektrik sorunu kablolar da temassız lik veya kısa devre olmadığına yüzde yüz eminim Genişletmek için tıkla ... Ben emin değilim. Kısa devre olmasa ordan akim akmaz. Açık devreden malesef. Yer neresi Antalya ise cihazi beraber inceleyelim. Tabi hala bu durumda ise. Birde bu kopma anında cihaz calisiyor diyorsunuz ya o anda fişi ters çevirip dener misiniz? Varsa bir kısa devre kendini belli eder.
özkan72' Alıntı: Oda çalışmaz diyor işte mevzu orda başlıyor beyin yakan bir elektrik sorunu kablolar da temassız lik veya kısa devre olmadığına yüzde yüz eminim Genişletmek için tıkla ... Ben emin değilim. Kısa devre olmasa ordan akim akmaz. Açık devreden malesef. Yer neresi Antalya ise cihazi beraber inceleyelim. Tabi hala bu durumda ise. Birde bu kopma anında cihaz calisiyor diyorsunuz ya o anda fişi ters çevirip dener misiniz? Varsa bir kısa devre kendini belli eder.
Konu Sah özkan72 Üye Katılım 6 Ara 2021 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 39 7 Ara 2021 #13 serkan_48' Alıntı: Ben emin değilim. Kısa devre olmasa ordan akim akmaz. Açık devreden malesef. Yer neresi Antalya ise cihazi beraber inceleyelim. Tabi hala bu durumda ise. Birde bu kopma anında cihaz calisiyor diyorsunuz ya o anda fişi ters çevirip dener misiniz? Varsa bir kısa devre kendini belli eder. Genişletmek için tıkla ... İstanbuldayim hocam malesef dün akşam sordum tekrar o kablonun kesmesini seramik olmadığı için yaptığını söyledi
serkan_48' Alıntı: Ben emin değilim. Kısa devre olmasa ordan akim akmaz. Açık devreden malesef. Yer neresi Antalya ise cihazi beraber inceleyelim. Tabi hala bu durumda ise. Birde bu kopma anında cihaz calisiyor diyorsunuz ya o anda fişi ters çevirip dener misiniz? Varsa bir kısa devre kendini belli eder. Genişletmek için tıkla ... İstanbuldayim hocam malesef dün akşam sordum tekrar o kablonun kesmesini seramik olmadığı için yaptığını söyledi
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,486 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 7 Ara 2021 #14 özkan72' Alıntı: İstanbuldayim hocam malesef dün akşam sordum tekrar o kablonun kesmesini seramik olmadığı için yaptığını söyledi Genişletmek için tıkla ... Ayni fikirdeyim. Seramik parçayı takin kablo daha az ısınacak. Kopmamasi lazim.
özkan72' Alıntı: İstanbuldayim hocam malesef dün akşam sordum tekrar o kablonun kesmesini seramik olmadığı için yaptığını söyledi Genişletmek için tıkla ... Ayni fikirdeyim. Seramik parçayı takin kablo daha az ısınacak. Kopmamasi lazim.
Konu Sah özkan72 Üye Katılım 6 Ara 2021 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 39 7 Ara 2021 #15 serkan_48' Alıntı: Ayni fikirdeyim. Seramik parçayı takin kablo daha az ısınacak. Kopmamasi lazim. Genişletmek için tıkla ... Tesekur ederim hocam ilginiz için
serkan_48' Alıntı: Ayni fikirdeyim. Seramik parçayı takin kablo daha az ısınacak. Kopmamasi lazim. Genişletmek için tıkla ... Tesekur ederim hocam ilginiz için