Kablolu kulaklık soket tamiri nasıl yapılır?

Kazuya5587

Katılımcı Üye
Jack tamiri ile ilgili çok fazla soru var ve insanlar artık bu kulaklıkları tamir ettiremiyorlar. En azından tamirini yapmak isteyenler için bir kaynak video serisi hazırladım. Tecrübelerimi ve yöntemlerimi bir araya topladım. Kötü işçiliğime bir şey diyemem ancak bilgilerin bir arada olması açısından güzel bir çalışma oldu.
Video serisini aşağı bırakıyorum; ustalarımın kendi yöntemleri de varsa paylaşırlarsa sevinirim.

Kabloları çok ince lehimlesen bile çabucak kopuyorlar.
Eski pilot kulaklıkları gibi sağlam yapmıyorlar.
Kesinlikle eskiler çok sağlamdı ancak bunlarda da artık makaron ve silikon kullanımı var. Yani lehim kısmı sabitlenebilir fakat kablo ortadan ya da başka bir yerden yine kopabilir. Çok dayanıksızlar.

Çakmak tamiri videonu çok beğendim. Emin ol ben olsam yapamazdım. Japon yapıştırıcısını nasıl söktün de tertemiz oldu kısmını çözemedim ama.

Çakmak tamiri videonu çok beğendim. Emin ol ben olsam yapamazdım. Japon yapıştırıcısını nasıl söktün de tertemiz oldu kısmını çözemedim ama.
Nasıl temizlendi manasında mı? Japonun ilacı pens dediğimiz sağlık aleti ) şaka bir yana orada sanırım şanslıydım çünkü japon uygulandığı yere pek zarar vermemişti. Bina katı ekler gibi eklemiş japonu.

Ankara'da bi ustam vardı yapardı sürekli ben bozardım. elimde sennheiser marka çok iyi bir kulaklık var taa 2007 yılında almıştım hala durur ama tamir görmesi gerek. Yaptırdığım usta emekli olmuş dükkanı kapatmış üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…