Kablosuz hoporlor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bakambi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bakambi

Üye
Selamun aleyküm 1 adet kablosuz bluetooth hoporlor yapacağım eski masaüstü hoporlorun den hoporlorun içerisinde 2 adet 3 watt lik hoporlor mevcut ama bu hoporlorun amfi devresi ac dc ile çalışıyor küçük bir trafo 8 volt çıkış veriyor ben buna lityum pil takacağım pil girişlerini trafo köprü diyot dan sonra ki filtre kondansatör üzerinden versem olur mu

Lityum pillerin dolu voltaj değeri ile boş voltaj değeri arasındaki fark sorun yaratmayacaksa kullan.
Yaratıyorsa litum pillerin çıkışına voltaj regulatörü koyman gerekecek.

Lityum pillerin dolu voltaj değeri ile boş voltaj değeri arasındaki fark sorun yaratmayacaksa kullan.
Yaratıyorsa litum pillerin çıkışına voltaj regulatörü koyman gerekecek.
Onda sorun yok ustam düşürücü de yükseltici de elimde mevcut sadece hoporlorun amfi devresi ac dc mantığı ile çalışıyor ben dc voltajı yani pili köprü diyot un dc girişinden veya sonraki filtre kondansatör den versem sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum

artık voltaj regülatörleri çok uygun fiyatlara satılıyor, hatta bluetooth devreleri de öyle

Sorun olmaz o zaman.

sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…