Nasıl bir makinadan bahsedildiği bilinmiyor. Makinanın diğer bileşenlerine odaklanmakta yarar var.
Makina ve panodaki bilesenler resimlerde kinin aynisi
En sağlıklı yöntem 450derece geldiğinde sistemden ne kadar kaçak akım çektiğini pens kaçak akım ölçü aleti "
" ile ölçün. Eğer o kaçak akım değeri sisteminiz için bir sıkıntısı teşkil etmiyorsa. Sanayi için piyasada kullanılan Kaçak akım koruma değerleri 500mA değeri ve üzeri değerde olan Kaçak Akım Korumalı Kompakt şalterler bulunmaktadır.
Kusura bakmayın ama ben panoda kaçak akımı göremedim. Turuncu çizgili C32N yazan kaçak akım mı? Ben resimden Nötr girişini göremiyorum. Kaçak akım makinanın panosunda mı? Yoksa enerjiyi aldığınız panoda mı? Birde besleme girişinde 3 ayrı C40 sigorta kullanılmış. Bunun yerine grup sigorta olsa daha iyi olur. Bilmiyorum makinanızda 3 faz motor felan var mı? Sigortalardan biri atarsa hepsi birden atsın, motorlara eksik faz gitmesin. Kaçak akımı da pakonun hemen arkasına bağlayın, K.A.R.'dan sonra grup sigortaya girin, grup sigortadan çıktıktan sonra diğer sigortalara girin. Bilmiyorum da ısıtıcının değerine göre K.A.R. atması bana biraz mantıklı gelmedi.