yavuzbatyir
Üye
Yeriniz nerde ben istbuldayim burda 4420 enda cihazi 200 tl isi bilen kimse almaz en son 125 tl aldim 2 ay oldu eger pt 100 kullanmaz iseniz 85 tl baska bi modeli daha var kontaktor 30 tl sensor de 30 tl ayrica tesisatiniz ne durumda bilmedigimden restans kw standart bir monafaze tesisatin dayanabilecegi nominal akima gore soyledim daha yuksek kw gucu daha hizli isitma yapar ancak tesisata zarari olabilir hem 50 litre suyu yavas isitilsin istiyordunuz yanilmiyosam ssr role konusuna gelince kontaktor ac kapa yaparken mekanik olarak ses yapar ve zamanla asinir ve bozulur ssr role bi cesit Elektronik kontaktordur ac kapa yaparken ses cikarmaz ve mekanikbir parcasi olmadigindan omru daha uzun kontaktore gore daha az yer kaplar ancak iyi sogutulmasi lazim yoksa arizalanir bazi modelleride aluminyum sogutma mevcut olmayanlara aliminyum sogutucu alip takmaniz ve panoya pano tipi fan koyup hava ile alimiyum sogutucusunu sogutmaniz gerekki dogru ve saglikli calissin iscilik acisindan kontaktore nazaran ve fan gereksimi de oldugundan onermem kontaktor daha iyi
Son düzenleme: