Kadir Gecesi Tebriği

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,237
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Tüm Elektronik, Elektrik, PLC ve Otomasyon Forumu KontrolKalemi.Com ailesinin,tüm Müslüman aleminin Mübarek Kadir gecesini kutluyorum.Bir müslümanın diğer bir müslümanı,her ne sebeple olursa olsun öldürmesini,öldürülmesine de tüm dünyada,açıkça da seyirci kalınabilmesini,tüm içtenliğimizle kınıyoruz.Bu türden talihsiz ölümlere,yalnız kendimizce değil,müslim veya gayrimüslim olan herkesçe de,tüm dünya genelinde,tüm İslam coğrafyasındaki bütün ülkelerde,teyekkuz haline gelinerek,bunlara artık bir son verilebilmesi de en büyük dileğimiz olabilmelidir.Bu gece kalplerimizden ve gönüllerimizden iyi niyetle yapılacak olan tüm duaların ana hedefi de yalnızca bu yönde olabilmelidir.

Tutulan tüm oruçların,Ramazan-ı Şerif'in ve özlemle beklenen Mübarek Kadir gecesinin Yüce Allah'ın katından kabul ve mübarek olabilmesi dileğimle.Saygılarımla.
 
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi mübarek olsun, yapılan tüm dualarımız kabul, geçmiş günahlarımız af olur inşaAllah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…