Kael Varko 312 kademe arızası

izmirhakan

Üye
Katılım
26 Ara 2007
Mesajlar
22
Puanları
1
Arkadaşlar işletmede Kael Varko312 role var.Role bir müddet sonra kademeleri birakıyor ve kademe almıyor.Manuelde 3 kademeden fazla almıyor(ilk 3 kademe).İlk 3 kademenin sıgortasını çıkardığım halde başka kademeye geçmiyor.Arıza ne olabilir.(Akım trofasından 3 faz geliyor ve elektronik sayaç var)
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Öncelikle,rölenizi değiştirerek tekrar takip etmenizde yarar var.
 
Sorun, rölenin kademe sayısının 3 olarak ayarlanmış olması olabilir.
*Rölenin beslemesini kapatın
* set tuşuna basılı vaziyette iken enerji verin ve ekranda adu yazısı çıkana kadar set tuşunu bırakmayın
*ADU yazısı çıktıktan sonra ok işaretleri ile,gelişmiş menüde gezinebilirsiniz.
*CSAY menüsüne geldiğinizde set tuşuna basın.
*Eğer 0003 yazıyorsa,3 kademeye ayarlanmış demektir.Bunu ok tuşları ile,kaç kademeniz varsa,ona ayarlayın ve set tuşuna basın.
*ok tuşları ile quit e gelin ve sete basın
Eğer alt menülere girdiyseniz,tekrar ok tuşları ile quiti bulun ve sete basın.Cihaz resetlenecektir ve normal çalışacaktır.
 
mustafa bey haklı rölenin kademesini mustafa beyin anlattığı gibi kademe sayınıza göre ayarlayın.yada en kısa olarak fabrika ayarlarına dönün.sorunu çözemezseniz 0232 877 14 84 ten serkan bey ile görüşün.
 
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.Fabrika ayarlarına dönüp sorunu çözdüm.Ama sistem dengesiz yüklü olduğu için roleyi değiştirmem gerekliymiş.Varkombi 12 veya Entes RG3-12CT role almalıyım.Ama hangisinde sorun yaşamam bilmiyorum.
 
İkisi de oludukça kaliteli röledir.Kael rölenin ,set işlemleri daha kolaydır.Enerji ölçümünden
de yararlanmak istiyor iseniz,Entes kullanmanız gerekir.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,006
Mesajlar
922,440
Kullanıcılar
451,218
Son üye
emrah asrav

Yeni konular

Geri
Üst