Benim kurşun buraya kadar ,dahasını istersen forumu araştır, konuya vakıf başka arkadaşları görceksin, usturuplu sorar, inat etmezsen herşeyi anlatırlar.@ismailoynar @window_s @daredevil1453
Bilgileriniz icin cok tesekkurler..
Sizler gibi değerli arkadaşlarımı bulmusken sorularimin arkasi gelecek..
Yeni bi cnc yapmayi planliyoruz.. fakat olculer konusunda kararsizlik var.. En son 100x60 isleme alaninda karar kildik size sorum sizce bu alan nasil ? Sizin onerinizde benim icin onemli. Hazir tasarimlariniz varsa paylasirsaniz sevinirim.. Maliyet acisindan problem yok. Istedgimz kaliteli bi router olsun..hareketli kopru olsun istiyoruz..
-45x45 agir sigma
-M12 indiksiynlu mil
-M12 vidali mil
-mach3 kontrol karti
-2.2 kw spndle motor
@ismailoynar @window_s @daredevil1453
Bilgileriniz icin cok tesekkurler..
Sizler gibi değerli arkadaşlarımı bulmusken sorularimin arkasi gelecek..
Yeni bi cnc yapmayi planliyoruz.. fakat olculer konusunda kararsizlik var.. En son 100x60 isleme alaninda karar kildik size sorum sizce bu alan nasil ? Sizin onerinizde benim icin onemli. Hazir tasarimlariniz varsa paylasirsaniz sevinirim.. Maliyet acisindan problem yok. Istedgimz kaliteli bi router olsun..hareketli kopru olsun istiyoruz..
-45x45 agir sigma
-M12 indiksiynlu mil
-M12 vidali mil
-mach3 kontrol karti
-2.2 kw spndle motor
@Yusuf SEYLAN
X Eksenin de Alt destekli mil SAC 12MM indiksiyonlu mil kullanacağım.. Fakat vidalı mil de 12mm bulabilyorum fakat somun ve somun gövdesi uygun olarak bulamıyorum..Alt destekli mil in mesafesi ile m16 vidalı mil, mile bağlı somun ve somun gövdesi aynı mesafeyi kurtarır mı ? Z ekseninin alt tablasını montaj yaparken m16 vidalı mil ve m12 alt destekli indiksiyonlu mil sorunsuz bağlanabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?