Konu Sah Haldun1 Katılımcı Üye Katılım 2 Nis 2013 Mesajlar 544 Puanları 56 Konum Ankara 2 Eki 2023 #11 tknsyn' Alıntı: Kaçak akım rolesinin tipi konusu Hk. görüşler doğrudur. Ama ben olsam mevcut roleye uyumlu bir tekrar kapama modülü almayı tercih ederim. İleride herhangi geçici bir arızada yine sisteminiz elektriksiz kalmamiş olur. Genişletmek için tıkla ... Bilgi için teşekkür ederim. Ancak dün akşam Siemens A tipi aldım artık. Kargo gelince takıp bir müddet sonra sonucu buraya yazarım inşallah
tknsyn' Alıntı: Kaçak akım rolesinin tipi konusu Hk. görüşler doğrudur. Ama ben olsam mevcut roleye uyumlu bir tekrar kapama modülü almayı tercih ederim. İleride herhangi geçici bir arızada yine sisteminiz elektriksiz kalmamiş olur. Genişletmek için tıkla ... Bilgi için teşekkür ederim. Ancak dün akşam Siemens A tipi aldım artık. Kargo gelince takıp bir müddet sonra sonucu buraya yazarım inşallah
fgencal Profesyonel Üye Katılım 23 Tem 2022 Mesajlar 2,666 Puanları 781 2 Eki 2023 #12 Haldun1' Alıntı: Bilgi için teşekkür ederim. Ancak dün akşam Siemens A tipi aldım artık. Kargo gelince takıp bir müddet sonra sonucu buraya yazarım inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah güvenilir bir yerden almışsınızdır.
Haldun1' Alıntı: Bilgi için teşekkür ederim. Ancak dün akşam Siemens A tipi aldım artık. Kargo gelince takıp bir müddet sonra sonucu buraya yazarım inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah güvenilir bir yerden almışsınızdır.