Buraya kadar yazılanları okudum . Ben de bu fan sistemini evimde kombiye en uzak mesafede ve tamamen kuzey cephede kalan odadaki Isınma eksikliğini gidermek için uygulamayı düşünüyorum.
Serkan Kardeşimi tebrik ederim kabul buyurursa . Hem teorik hem de pratik bilgiyi birleştirmiş mesleğinde.her adam bilmez el değerek sıcaklık tahminini
O Toki mühendisine selamlarımı arzederim . PKKP radyatör 70 cm ise elbette 28 m2 salona yetmez. Nasıl hesap kitap yaptı ise artık.
Sizin salonunuzun kaç tarafı dış duvar, pencereleri nasıl bilmiyorum ama kabaca salonun hacmini 20-30 kcal/m3 ile çarpın . Bu çıkan Değeri verebilecek bir radyatör boyu olması lazım gelir.
Takipteyim
Kombi yok işte sorun oradaKombiye yakın petekleri kısıp uzaktakini sonuna kadar açın. Yetmez ise kombi derecesini yükseltin sorun çözülecektir.
Radyatörde devir daim yapan suyun basıncı çok düşük bunuda petek üzerindeki hava alma vanasını açtığımda anladım. Bu işin çözümü çok basit petehi büyütmek fakat bunada yönetim izin vermiyor diğer dairelerin hakkını çalmak olarak nitelendiriyorlar. Kaçak yapılmasının tespiti lojmandan çıkartılma olduğunu söylediler. Sonuç elektrikli ısıtıya dewam
Mesajınızda kombiye uzak dediğinizden öyle anladım.Kombi yok işte sorun orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?