apartmanın kalorifer tesisatındaki sirkilasyon pompasına alarm takıldığını duydum alarmın takılım amacı ise elektrikler kesildiği zaman sirkilasyonun devam etmesi için sirkilasyon pomasına giden vanaların kapatılıp by-pass valarının acılması ve kazanın kendi kendine devir daimini sağlamak
bu alarm elektrikler kesildiğinde veya pompa da arıza meydana geldiğinde bu işlemi yapacak kişinin orda uyarı sesi vermesi birkaç yere sordum bu cihazın birkaç çeşidi varmış cep telefonunu arayana kadar var normal sadece uyar ısesli olanları ise 100-150TL civarı değişiyo bu cihazın nasıl bişey olduğu bilen varsa söyleyebilirmi
tek görevi elektrikler kesilince ötmekse 100tl pahalı
elektrikler kesildiği zaman uyarı sesi kısmını yapabilirim ama pompada arıza yaptığında bu uyarı nasıl vericez termik ile yapılabilirmi olursa hangi tip termik kullanmam lazım
pompa 1~ 161W 0,79A (trifazeden monofazeye çevirilme)
bu alarm elektrikler kesildiğinde veya pompa da arıza meydana geldiğinde bu işlemi yapacak kişinin orda uyarı sesi vermesi birkaç yere sordum bu cihazın birkaç çeşidi varmış cep telefonunu arayana kadar var normal sadece uyar ısesli olanları ise 100-150TL civarı değişiyo bu cihazın nasıl bişey olduğu bilen varsa söyleyebilirmi
tek görevi elektrikler kesilince ötmekse 100tl pahalı
elektrikler kesildiği zaman uyarı sesi kısmını yapabilirim ama pompada arıza yaptığında bu uyarı nasıl vericez termik ile yapılabilirmi olursa hangi tip termik kullanmam lazım
pompa 1~ 161W 0,79A (trifazeden monofazeye çevirilme)
Son düzenleme: