Dvr kayıt cihazın arkasından kablosunu diğer boş birine girdim ancak daha sonra görüntü alamadım. sanırım ayar yapmak gerekli. Bilginiz varmı. teşekkürler.Kapanan kamerayı başka bir kamera ile yer değiştirip deneme yapabilirsiniz.
En azından kameradaysa sorun kafanız yorumlamış olur.
Sadece kameraya giden ucu çıkarıp diğer boş bir yuvaya taktım ama sonra görüntü alamadım sanırım ayar yapmak gerek.konnektörü (bağlantı elemanını) kontrol ettiniz mi?
Günlük başlatma özelliği 2 yıldır aktif. Yinede görüntü kesilmesi oluyor. Yani diyelim yeniden başlatma her gece saat 23 e ayarlı bir bakıyosun sabaha karşı görüntü gitmiş. Kalkıp tekrar restart ediyorum. Yani kameranın kendiliğinden bu şekilde görüntüsünün gidip tekrar restartla gelmesini çözemiyorum.Garanti süresi içinde değiştirilebilirdi. Arkadaşların önerdiği gibi kablo ve bağlantı elemanlarının sağlamlığının kontrolü için başka bir kamera ile yer değiştirilebilir. Sorun çözülmezse kayıt cihazlarının günlük ya da haftalık yeniden başlatma özelliğinin çözüm olup olmayacağına bakılabilir (muhtemelen cihazda vardır).
Yaptığım işlem kayıt cihazın arkasından 2 no da olan kabloyu 6 no ya takmak oldu. Ama dediğim gibi görüntü almam için sistemden tanıtmak gerek sanırım. Bu yüzden tekrar eski haline getirip kontrol panelinden kameraların olduğu yerde 2 nol u yani sorun çıkaran kameranın firmware inin diğerlerinden farklı olduğunu gördüm ki hepsi aynı aanda alınan aynı model kameralar. Bundan olabilirmi böyle bir sorun birde diğerlerinin yüklü olduğu firmware i hiçbir yerde bulamadım. Dahua kamera modeli yazıyor ekte.arkadaşım resim görsel paylaş ki neyin ne olduğunu anlayalım, yaptığımız yorumlar havada kalmasın
Merhaba,Hocam öncelikle şu soruları sorayım;
1.si farklı bir kablo ile denediniz mi ? ( Kamera NVR'dan 3 metre ötede imiş dolayısıyla emanet olarak bir kablo çekip deneme yaptınız mı ?
2.si Kamera bu problemi gece modunda mı yapıyor ? Yani ışığın zayıflaması anında mı yapıyor yoksa zaman fark etmiyor mu ?
3.sü dahua'nın sitesinden firmware'sini indirip kamera yazılımını güncellemeyi denediniz mi ?
Bu soruların cevabına göre yönlendirme yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?