kameralı tarama sıstemı

devil190795

Katılımcı Üye
merhaba....

sirketımızde uretım hattında bır makınamıza uretılen urunlerın saglam olduguna hatalı olmadıgına onay verıcek bır camera sıstemı koymak ıstıyoruz acaba konu hakkında bılgısı olan varmı yardımcı ola bılırlermı endustrıyel kameralar bu konuda cok ıyı oldugunu soyluyorlar sızce uygunmudur

İnternette gördüğüm bir videoda cisimleri tarayarak bilgisayara cismin görüntüsünü 3 boyutlu olarak aktaran programlar var şuanda link yollayamıyorum ama en kısa zamanda link yollayayım

3 boyutlu degıl sadece belırledıgımız uretım hatası olan fotoları cekıp koyuyoruz hafızasına o gordugunu onunlarla kıyaslıyor ve urune okey verıyor yada red verıyor

merhaba....

sirketımızde uretım hattında bır makınamıza uretılen urunlerın saglam olduguna hatalı olmadıgına onay verıcek bır camera sıstemı koymak ıstıyoruz acaba konu hakkında bılgısı olan varmı yardımcı ola bılırlermı endustrıyel kameralar bu konuda cok ıyı oldugunu soyluyorlar sızce uygunmudur
Keyence Entek otomayon
Sıck de var fakat turkıyedeki satış temsilcileri ürünleri cok iyi bilmiyor

Merhaba,
Sağlam ya da hatalı olduğunun kanıtı nedir? Renk mi? Boyut mu? Şekil mi?
Malzemenin ağırlığından yola çıkılarak ürün ayıklama yapıldığını biliyorum. Checkweigher olarak adlandırılan bantlı ağırlık kontrol cihazları üretim hattına eklenmekte ve hatta geçen ürünlerin ağırlıklarından yola çıkarak sınıflandırma yapabilmektedirler. Şeklen değil de çapak, eksik delik, eksik komponent vs sorunlar algılanabilmektedir.

bızımde sektorumuz insaat sektoru yanı hırdavat malzemelerı yapıyoruz dekor markasını duymussunuzdur ıspatula montaj makınası yaptıda ıspatulanın son halını degerlendırıp frelerı ayırmak ıcın bır sıstem gelıstırdık percınlere bakıyo bırde celık ucundamı yoksa dustumu onabakıyo ahsap sap catladımı kırıkmı ona bakıyor degerlendırme yapıyo kahraman arkdasın soyledıgı gıbıKeyence Entek otomasyon dana urun aldık ve projemızı gereceklestirdık

Forum istatistikleri

Konular
130,059
Kullanıcılar
453,041
Son üye
İHSAN DOĞAN

Yeni konular

Geri