Kameralarım yeni kayıt cihazında çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sVBn87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sVBn87

Üye
Evimde mevcut 8 kanal poeli kullanmakta olduğum (Neutron NVR301-08L-P8 Dijital Kayıt Cihazı H265+ 8 Kanal 4K 8 Kanal 8 Poeli Nvr Kayıt Cihazı) arızalandı 4adet ıp 4mp poe kamera bağlıydı.
Yeni aldığım (Dahua NVR2108HS-8P-T 8) 8 kanal poe özellikli kayıt cihazını satın aldım.
Şimdi gelelim sorunuma yeni aldığım kayıt cihazı kamera satış mağazasında satıcı ait 1 kamera ile denediğimizde kayıt cihazı ıp aldı ve görüntü verdi eve gelip yeni almış olduğum kayıt cihazını kendi kameralarıma bağladığımda ıp almadı hiç görüntü vermedi bunun sebebi ne olabilir kameralarda ne fark olabilir. Neden çalışmaz ? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Neutron cihazdayken kameraların NvR ile bağlantı kurmasını sağlayan kullanıcı adı ve şifre bilgileri mevcut.Bu bilgileri yeni dahua nvr arayüzünde de oluşturmanız gerekli

Bir de IP ayarlarını kontrol etmelisiniz

Neutron cihazdayken kameraların NvR ile bağlantı kurmasını sağlayan kullanıcı adı ve şifre bilgileri mevcut.Bu bilgileri yeni dahua nvr arayüzünde de oluşturmanız gerekli
dahua nvr arayüzünde oluşturdum evet ama yinede satıcının mağazasında denediğimizde hemen çalışmıştı. Farklı bir ayarı dahamı varki ıp ayarlarını nasıl kontrol edebilirim?

kameraların şifresini 123456 yapıp denediniz mi
Yok denemedim neden derseniz kameraları yerinden çıkardım yeni cihazda denediğimde yıldırımdan kameraların kendisi de etkilenmiş tahminimce, kameralardaki ışıklar yanmıyor kablo üzerinden yüksek akım geçişi olmuş heralde

kameraları cihazdan bağımsız direkt blunduğu ağa bağlayıp + 12v ile besleyip ağdan görünüp görünmediğini kontrol ederseniz kameralarda sorun olup olmadığını kontrol ederseniz daha sağlıklı olucaktır. bilgisayara nstation bağlayıp ağda görünüp görünmediğini kontrol edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…