OMERK. Üye Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 38 4 May 2018 #11 Slm arkadaslar 3 kamerali sistemim var kameranin ikisinde karincalanma var.kameranin birisini yeni taktim once soktugumde karincalanma yoktu. baska adaptorle denedim bnc uclarini kontrol ettim bi sonuc alamadim dvr yazilim atmistim ondan olabilirmi. Birde isiklari acarken goruntu gidip geliyor. Son düzenleme: 5 May 2018
Slm arkadaslar 3 kamerali sistemim var kameranin ikisinde karincalanma var.kameranin birisini yeni taktim once soktugumde karincalanma yoktu. baska adaptorle denedim bnc uclarini kontrol ettim bi sonuc alamadim dvr yazilim atmistim ondan olabilirmi. Birde isiklari acarken goruntu gidip geliyor.
Hidromek Üye Katılım 23 Kas 2013 Mesajlar 111 Puanları 1 5 May 2018 #12 merkezi besleme yapıyorsan muhtemelen adaptörün gücü yetmiyor daha güçlü adaptör takarsan sorunun düzelir
merkezi besleme yapıyorsan muhtemelen adaptörün gücü yetmiyor daha güçlü adaptör takarsan sorunun düzelir
OMERK. Üye Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 38 5 May 2018 #13 Be Hidromek' Alıntı: merkezi besleme yapıyorsan muhtemelen adaptörün gücü yetmiyor daha güçlü adaptör takarsan sorunun düzelir Genişletmek için tıkla ... besleme tek adaptor ama baska adaptor takipda denedim yine ayni cam 1 de sorun yok
Be Hidromek' Alıntı: merkezi besleme yapıyorsan muhtemelen adaptörün gücü yetmiyor daha güçlü adaptör takarsan sorunun düzelir Genişletmek için tıkla ... besleme tek adaptor ama baska adaptor takipda denedim yine ayni cam 1 de sorun yok
Hidromek Üye Katılım 23 Kas 2013 Mesajlar 111 Puanları 1 6 May 2018 #14 Kullandığınız adaptör kaç amper o önemli kameraların IR kamera olduğunu varsayarsak minimum 5 A lik adaptör kullanmanız gerekebilir
Kullandığınız adaptör kaç amper o önemli kameraların IR kamera olduğunu varsayarsak minimum 5 A lik adaptör kullanmanız gerekebilir