confickerbelasi
Profesyonel Üye
Mükemmel tasarım olsaydı, kullandığı havayı kirletip ortama vermezdi.100 yıllık tasarım en mükemmel durumda daha fazlasına gerek yok...
Videolu paylaşım ve anlatım için teşekkürler, ilginç bir çalışma olmuş ben beğendim.Mükemmel tasarım olsaydı, kullandığı havayı kirletip ortama vermezdi.
Ben bu çalışmayı geliştirilip kullanılsın diye yaptım.
Daha önce yaptığım denemelerde gördümki süpürürken harcana kuvvet klasik süpürgeler göre daha az. Süpürge başlığında gelen hava ile içeri giren havanın arasındaki bariyer dış bariyere göre yaklaşık 1mm daha kısa olduğu için motor demeraja girmiyor. Yani daha düşük motor gücüyle süpürmek mümkün gibi geldi.
Bu sistemin en büyük avantajı hep aynı havayı devirdaim ettiği için ortama kullanılan havanın verilmemesidir.
Tanıdığınız bildiğiniz süpürge üreticileri varsa konunun linkini gönderebiirsiniz. Hoşlarına giderse uğraşıp geliştirebilirler.
Devir daim eden havanın ısınmaması için motor çekilen hava ile değil ayrı bir fan ile soğutulmalıdır.
Makinanın üzerinde motor gücünü gösteren bir mekanik gösterge var. İlginç , hiç tam güce çıkmadı. Oysa orjinal aparatıyla halıya yapışınca tam güce çıkıyordu ve motor sesi artıyordu..Motorun şebekeden çektiği gücü buradaki basınç debi ilişkisi belirler, sizin sisteminizde sirküle edilen hava debisi klasik sisteme göre daha fazla olacağından elektrik tüketimi daha fazla olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?