Kapalı fabrıkaya ceza durumu olurmu

Cos. 0.66 lara düştü. Fabrikayı kapattık kompanzsayonu kapatsam sıkıntı olurmu

Cos. 0.66 lara düştü. Fabrikayı kapattık kompanzsayonu kapatsam sıkıntı olurmu

bence yetkili kişilere danışmanız gerekir .
enerji kapanırsa fabrikaya zararı ne olur ? hesabı yapılmalı . ( her ihtimal )

istenilen çözüm
Cos. 0.66 lara düştü çözümü bulunmalı !!!

diğer yönden fabrika güvenliği ve diğer durumlar ?

Dağıtım şirketinde çalışan biriyle ğörüştüm sıkıntı olmaz kapanma nedeni bir nevi afet dedi ama çokda ğüvenmiyorum

Dağıtım şirketinde çalışan biriyle ğörüştüm sıkıntı olmaz kapanma nedeni bir nevi afet dedi ama çokda ğüvenmiyorum

fabrika sahibi sizmisiniz ? karar veren
durumu siz biliyorsunuz ? bizlerin uzaktan konuşması kolay .

kararı yönetim versin . ( siz sadece hafif yönlendirici olun . ) diyeceğim .
enerji bedeli yükselecek ne yapayım !!!
bu zamanda diyecek niye .Cos. 0.66 lara düştü ( düşme sebebi nedeni ? )
o zaman çözümü bulun .

diğer güvenlik çalıntı , zarar vermek , güvenlik kameraları durumu koruma görevlisi durumu ve diğer vs gibi ( uzun kısa zaman fabrikada enerjide olmaması durumunda bozulacak ürün var ? , yok ? durumları anlatırsınız .

yazılı emir ile ( kayıt edin ) yarın bir durum olursa ( ALLAH göstermesin ) başınızı ağrıtmasın .

not : enerjiyi kesin ve kesmeyin kararı bize düşmez nede dağıtım firması çalışanına )

Son düzenleme:
Trafoya sabıt grup baglı ıse, mevcut reaktif guc kontrol rölesı onu görmez ve sız *.66 degeri görürsünüz.
Kombı sayacın öenüsünden tesısın cosfi, ınduktıf reaktıf, ınduktıf capasirif degerlerı görebılırsınız. Elektrık sayacınız prımıerden ölçüyorsa trafo raktifi sayaca yansıyacaktır. <<bunun için sabıt gruba ıhtıyacın var. <degerı trafodan markayada değişmektedır. Deneme yanılma ıle bır kac degısık grup baglıyarak bulursun. Ortalama deger. %3 dür.

Ben fabrikanın elktrikçisiyim tek elektrikçiyim ve üzerimde bi elektrik mühendisi de yok yani konu direkt olarak beni ilğendiriyo ceza vs durumda bana derler sen takip etmedinmi diye. Şu anda sadece kameralar ve mutfak çalışıyo birde ğüvenlik daha önce hiç böyle yapmadığımız için ne yapılabilir yani kompanzsoyunu kapatmayıda düşündüm aslında sizin öneriniz nedir

Forumumuzdan endeks takip formu indirip
onu işlemeye çalışın.Belli bir miktarda sabit
kondansatör koymanız gerekecek.1-2 gün
takipte,koymanız gereken kondansatör or-
taya çıkar.Şimdilik,5.8.0 değerini takip edip
(24 saat daha uygun ) bu değere göre ! sa-
bit bir kondansatör koyun.Kondansatör de-
ğeri : İki endeks farkı x sayaç çarpanı / 24
kvar dır.

http://www.otomasyonforum.com a konu açın .

ve yeni konu açın ( bu forumda ne kadar doğru mu bilmiyorum )

Kapalı fabrıkaya ceza durumu olurmu

konu başlığı önemli ( derdini anlatacak başlık )

http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller_pdf/Kompanzasyon Sistemi.pdf

kolay gelsin sağlıcakla kalın .

not : sn . @sami inci hocamın tavsiyelerine dikkate almanız .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…