Az önce konuştuk hocam sayacı. Muhtemelen yarın denenecektir.Sayaç olayı konuşulmuş, değiştirildi mi?
Sayaç önceden konulmuş hocam. Konunun başlarında.Az önce konuştuk hocam sayacı. Muhtemelen yarın denenecektir.
O başka bir arıza sanırım aynı başlık altında. Sen onu soruyorsun sanırım.Sayaç önceden konulmuş hocam. Konunun başlarında.
Ben bu konunun devamı diye düşünerek sormuştum. Hatlar karıştıO başka bir arıza sanırım aynı başlık altında. Sen onu soruyorsun sanırım.
Luna markanın bir modelinde sorun varmış durduk yere kapasitif yazıyor. İlişkisi bu.Sayacın değişmesı ile kapasitif in artması ilişkisi nedir? Sayaç mı bozuk yoksa başka erken nedir?
Ayrıca ölçüm og de ise işletme boşta iken aksine enduktif basması gerekirken kapasitif neden basıyor, sorunu cozunce bilgi verirseniz sevinirim..
Hocam sabah konuya bakınca; röle konusuydu konuştuğumuz, sayaç önceki arızanın konusu idi. Hatları ben de karistirmişim.. Günün yorgunluğu çikiyor demek o saatlerde.Ben bu konunun devamı diye düşünerek sormuştum. Hatlar karıştı![]()