merhaba kardeşlerim . bir işletmeye iş başvurusu yaptım ve dolayısıyla bazı evraklar istendi , bunların içinde adli sicil kaydıda vardı , bende edevlet üzerinden çıkarıp başvurduğum işyerine götürdüm . ama çok dikkatsiz olmalıyım ki adli sicil kaydım olduğu halde evrakı incelemeden oraya götürmüştüm , adli sicil kaydımın olduğudan haberim yok . 2012 yılında araç park tartışmasından dolayı istemesemde bir arbede yaşandı ve mahkemeye taşındı . karşı taraf şikayetini geri alsada mahkeme TCK 86/1 86/3 E 87/1 sayılı kanunlarından hüküm giymiş bulunmaktayım. kasten adam yaralama , çevreyi rahatsız etmek gibi vss . Allah'a şükür yüzkızartıcı bir suç işlemedim , ama iş başvurusu yaptığım kuruma çok mahçup oldum .
arkadaşlar vatandaş uyap üzerinden adli sicil kaydımızın nezaman kalktığını nasıl öğrenebilirim , avukat aracılığı ile sormak istedim fakat 2000 tl gibi bir meblada ücret isteniyor ve şu anda bu miktar bana ağır geliyor , bu konularda bilgisi olan arkadaşlarım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim , şimdiden çok teşekkür ederim