Kariyer.net den işe giren var mı ?

Sitemden ziyade gerçek.Maalesef demeye bile utanıyorum.Avustralyadamı yaşıyorsunuz ? Geçen hafta,MHP milletvekillerinden birisinin konu ile ilgili araştırma yapılmasını istediğini okumamış gibisisiniz.

İşçi bulma kurumunun ilanlarını takip edin paso . Askerden geldikten 2005 yılında sonra paso internetten CV attım oraya buraya , bir halt çıkmadı . En son oturduğum ile 500 km mesafede bir devlet kurumuna mühendis alınacakmış mülakatla , işçi bulma kurumunun panosunda gördüm , bu mülakatta alınacaklar çoktan bellidir , ne yapayım gidip dedim . Ailem git bir şansını dene dedi . Bir gittim mülakata , 10 kişi alınacak 4 kişi gelmişiz , hepimizi işe aldılar . Nasip olduktan sonra dağdan yuvarlanır gelir gene bulur insanı .

EYVALLAH arkadaşlar tavsiyeniz için teşekkür ederim ....
evet maalesef bu ülkenin acı gerçeği bazen bende duyıyorum felanca yere alım yapılacak ak parti den gelen liste kiler hepsi işe alındı diyorlar maalesef hak eden değil torpli olan giriyor işe naçizane acı tecrübem...

valla kaç yaşına geldik ne iş nede eş ikisini bulamadık çok nasipsiz adamım ben ...
aslında ben Elektrik -Elektronik teknisyeniyim elektronik devre tasarımı imalatı yapıyorum daha doğrusu internet üzerinden iş yapmaya çalışıyorum ama durumlar pek iyi değil maalesef ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet bazı devlet kurumlarına torpille adam alınıyordur, ve orada ağzınızla kuş tutuyor olsanız sizi almazlar. Ama devlet kurumları, teknik iş piyasasının çok küçük bir bölümünü oluşturuyor. Geriya kalanı özel sektör oluşturuyor. Eğer siz özel sektörü bilginizle, işe yaklaşımınızla etkileyebilirseniz, onların para kazanmalarına katkıda bulunacağınıza ikna ederseniz, adam sizi niye işe almasın? Mutlaka alır!

Özel sektör tesisine iş görüşmesine gittiğinizde adam size direkt olarak soracak "seni biz niye işe alalım?". İşte bu soruya vereceğiniz cevabı hazırlayın! ODTÜ mezunu muşsunuz, 25 yıl piyasa tecrübeniz varmiş, şu ve şu kurslara katılmışsınız, yurtdışında doktora yapmışsınız, bunlar güzel şeyler. Ama asıl can alıcı en önemli konu, sizi işe aldıkları zaman adamlara daha fazla para kazandıracak mısınız?

Tanıdığım birçok insana bu bakış açısı çok katı ve materyalist geliyor, ama özel sektörde mentalite budur. Bunu benimseyebiliyorsanız başarılı olursunuz benimseyemiyorsanız özel sektör size göre değildir.

Zaten bu en uyuz olduğum mevzu , elektrikçinin yaptığı değil yapmadığı iş görünür , ben nasıl adamın üretimini arttırayım , bu nasıl mantık ? Arıza olur , dakika bir gol bir üst amirlerden telefon , ne zaman arızaya yol veriyorsunuz ? Hiçbir Elektrik arızasına bilen bilir şu dakikada yol verilecek dememek lazım tamamen sorunu çözmedikten sonra . Bunlar hep iş bilmez kafasını üretimden başka bir şey ilgilendirmez okumuş ama amatör-cahil basit yönetici takımı tavırları malesef.

Mühendislik disiplininin farklı kollardaki insanlarda bile birbirinin yaptığı işi küçümseme basit görme malesef gırla gidiyor . Mekanik ve elektrik mevzularının dışındaki her mühendis kendini bu mevzulardan anlar ve söz söyler sayıyor . Geçtim ki artık iş bilmez yöneticiler nasıl akıl vermesin ve işe karışmasın . Baştan aşağı amatörlük değilde nedir acaba bu .

Moderatör tarafında düzenlendi:
İşkur un internetten başvurularını takip edin bende işkur ilanlarından bir iki kere işe girdim

çok güzel bir şey paylaşmak istiyorum az önce bir arkadaşım gönderdi bana ..

.

hiç rastlamadım duymadım ve Metallica,Slayer,Korn,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Muse,Guns N' Roses,Muse,Motorhead,Nirvana,Ozzy Osbourne,The Prodigy dinliyorsan gıcık kapıyorlar san ki...

hiç rastlamadım duymadım ve Metallica,Slayer,Korn,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Muse,Guns N' Roses,Muse,Motorhead,Nirvana,Ozzy Osbourne,The Prodigy dinliyorsan gıcık kapıyorlar san ki...
Abooooo satanist galiba bu Korn u da salla gitsin . Manowar nerde hem

Son düzenleme:
torpille bir yerlere girmek birilerinin hakkını, daha doğmamış çocuklarının rıskını yemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…