Kavitasyon nedir

güzel insan 3 yıl önce nerelerdeydin? kavitasyon ve viskozite nedir? nasıl hesaplanır diye kafayı yedim. şimdilerde hdd bad sektör sorunum var artık tekliyorum.

güzel insan kendi kendine konuşup bizi tedirgin etme.
bir proje geliştiriyordum, maalesef dışarıdan biraz deli gibi göründüğüm için (dışarıdan değil aslında) sorularıma cevap verecek insan bulamıyordum. yaptığım araştırmalarda sadece yeni zellanda da bir kaç makale buldum. araya sorunlar girdi, ertelemek filan derken biraz soğudum. şimdilerde yine niyetimi bozayım diyorum ama donanım kısmı biraz bana kazık atıyor. bazı şeyleri hatırlamakta zorluk çekiyorum, yazma ve okumak benim için çok zor olmaya başladı. bazen bir cümleyi beş kere okuyunca anlayabiliyorum. yazarken de en az 7 - sefer eksik harf ve imla hatası yapıyorum. bedenime çok iyi davrandığım söylenemez, bu kadar dayanmasına ben bile şaşırıyorum. diğer taraftan beni gömer dediklerim gömülüyor ve ben az da mutlu oluyorum, üzülemiyorum. kimse kızmasın hiç bir zaman dört dörtlük düzgün bir insan olduğumu söylemedim, söylemem de.

sosyal medyada gömülenleri görünce hala çok güzel küfürler edebiliyorum. çünkü bunların hepsi benim bir zamanlar arkadaşlarımdı. çocuklarının boğazından geçen ekmekte benim emeğim vardı. bazen kötü olmakta zordur. kendi kendime soruyorum bazen beni koruyan ne diye? belki isimlerini bilmediğim ve beni hiç görmedikleri halde karnı doyan bir kaç ilk okul öğrencisi, belki de ışıklarda şarap parası verdiğim keşlerin duaları kim bilir? dediğim gibi iyilik ve kötülük görecelidir. delilikte görecelidir değil mi?

güzel insan 3 yıl önce nerelerdeydin? kavitasyon ve viskozite nedir? nasıl hesaplanır diye kafayı yedim. şimdilerde hdd bad sektör sorunum var artık tekliyorum.
Pompa tesisine bakarken kavitasyon denen zırıltı ile çok meşgul olmuştum. İlk duyduğumda o ne lan demiştim 😀

konu sahibi sosyal medyası için yemleme yapıyor.
sesinizi duymaz, duysa da cevap vermez.
o yüzden kendi kendine konuşma diye araya girdim ustam.
kurt bi denizci gibi konuştum sanki!..

konu sahibi sosyal medyası için yemleme yapıyor.
sesinizi duymaz, duysa da cevap vermez.
o yüzden kendi kendine konuşma diye araya girdim ustam.
kurt bi denizci gibi konuştum sanki!..
konu sahibi her youtuber gibi izlenmek için elinden geleni yapıyor. ama bazı konuları ne kadar insanın izlediğini veya ilgisini çektiğini bilmiyor. ki kavitasyon da böyle bir konu. bu arada ilgin için teşekkür ederim. kendi kendimle konuşma konusunda hiç şikayetçi değilim. kendime ettiğim küfürleri duysan kulaklarını tıkardın.

Forum istatistikleri

Konular
129,911
Kullanıcılar
452,798
Son üye
nextup

Yeni konular

Geri