Kayıtdışı sayaç

boğaziçi elektirik kadar rezil bir kurum yok özelleşti iyice berbat oldu iski kadar düzgün çalışamıyor. adamlar herşeyden habersiz ezbere iş yapılıyorlar demiyolar adam en son ne ödemiş ne kadar geriya kalmış geçmişe dönüp bakmaktan acizler adresleri bile doğru yazamıyorlar saat yazanından tutun en üste kadar kimse işini yapmıyor halk bu sefer bilir kişi gibi avukat gibi bunların yanlışını düzeltmeye çalışıyor.
iski faturaların dökümanını dahi atmayı düşünüyorum şirkete

Özel şirket sıkıntılı alacakları olunca sineğin yağını hesap ederler. Senin hakkın olunca da sallarlar. Tüketim ektresi edinmeye çalışın geçmişe dönük

Olayı çözmeden yanlış varsa tespit etmeden sizin yerinize hiç bir mahkeme olayı araştırıp size sunmaz!

Belki sayaç okuyan hatalı yazmıştır, başka bir abonelikle sayaçla karışıklık olmuştur? Siz faturaların ve sayaçların doğruluğunu ya da ne olduklarını tespit etmeden hiç bir şey yapılamaz diye benim fikrim.

çok mantıksız abone adresi belli abonenin kullandıgı son ödedigi endeksler belli borçu yok sadece benim dikkatimi çeken sayaç numarası farklı kurum ona da bakmıyor sanırım cunku bana attı email sayaç ustundekileri baz aldık diye 43bin kdar hiç borçsuz 53 son endeks 9 kw alacaklı sadece ama onlar toplanını yazmışlar neymiş sistem 2018 güncellenmiş sizin abonelik felan gözükmüyormuş

bu şekilde bir tabir duymadım. şantiye aboneliğinden bahsediyorsanız eğer hepsi kayıt altında olur.

Kayıt altında zaten de burası türkiye.

Önceden (şimdi varmı bilmiyorum) tedaş Elektrik saatlerini söküp bakıma gönderince,yada saat arıza yapınca yerine geçici işletme saati takardı.Dolayısı ile saatin numaraları farklı olurdu.Bazen numarayı işlemezlerdi ve yeni saatte farklı endeks olduğu için abone ile bir ton tantana olurdu.Şimdi nasıl bilmiyorum.

Kayıt altında zaten de burası türkiye.

Önceden (şimdi varmı bilmiyorum) tedaş Elektrik saatlerini söküp bakıma gönderince,yada saat arıza yapınca yerine geçici işletme saati takardı.Dolayısı ile saatin numaraları farklı olurdu.Bazen numarayı işlemezlerdi ve yeni saatte farklı endeks olduğu için abone ile bir ton tantana olurdu.Şimdi nasıl bilmiyorum.
şimdi bakıma gönderme veya kalibrasyon yok. bozuldu mu veya müşteri saatim fazla yazıyor gibi itiraz edince yenisi takılıyor. eskisi lab'a gidiyor tabiki geri gelmemek üzere :)
dediğin gibi seri no karışma işi illaki olabilir. insanın olduğu yerde hata olabiliyor.

sayacın sayaç test istasyonundan doğruluk raporunu isteyin arizali cikarsa eski tüketimleri kıyaslama yaparak ortalama fatura çıkartırlar, bu normal bir tüketim faturası olur.

sayac test istasyonundan sayacın doğruluk raporunu isteyin sayaç doğru çalışıyorsa hafizasindaki endeks bilgilerine ulasiniz ve faturada yazan endeks bilgileriyle karşılaştırınız.

Efendim bu tür delilleri isteyerek kendinizi ilgili bulunduğunuz müdürlüğe ifade ediniz.

Aboneye ait daha önce sökme takma işlemlerini de isteyiniz.

sayacın sayaç test istasyonundan doğruluk raporunu isteyin arizali cikarsa eski tüketimleri kıyaslama yaparak ortalama fatura çıkartırlar, bu normal bir tüketim faturası olur.

sayac test istasyonundan sayacın doğruluk raporunu isteyin sayaç doğru çalışıyorsa hafizasindaki endeks bilgilerine ulasiniz ve faturada yazan endeks bilgileriyle karşılaştırınız.

Efendim bu tür delilleri isteyerek kendinizi ilgili bulunduğunuz müdürlüğe ifade ediniz.

Aboneye ait daha önce sökme takma işlemlerini de isteyiniz.
kurum bilgi alma şekli dilekçe yaz 1 ay sonra cevap endeksleri bazaldık adaamlar hiç seffa değil malesef bilgi alamak çok zor dilekçe manyağına çecirdim adamları en son korokili yazdım çizerek düşünün yani yeni abone oldum gene aynı hatayı alıyorum sayaç yok diye adamlar kendi taktıkları sayaçtan haberleri yok halbuki sayaç orda duruyor komik valla

Sayacı sökün çalınmış işlemi yaptırın . Bitti gitti

Forum istatistikleri

Konular
129,834
Kullanıcılar
452,662
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Geri