Ar-kur-Tek
Profesyonel Üye
Sürekli çıkış gücü : 4.5 kVA olarak gözüküyor dökümanda.almak istediğiniz makinası sürekli aynı gücü verebiliyorsa çalışır ama veremez diyorlarsa bir büyük model alın
aynı durum bizde de oldu palmera pa800jm benzinli jeneratörü ile besihane yaptık makinada magmaveld 200 kaynak makinası ve 3,5 elektrot kullanıldı, spiral taşlama makinaları da dahil .
Elektrik kesintilerinde 1,5kw süt sağma çalıştırdık makina hala duruyor şükür problemi yok bakımı yaptıkdan sonra yarı yolda koymadı sadece marş aküsünü yeniledim oda yanlışlıkla kutup başını kırdım
genellikle kaynak makinelerini jeneratör ile kullanmayın derler. % 90 doğrudur. bu yüzden makinelerin üzerinde yazmıyorsa kullanılması tavsiye edilmez. mecburum kullanacağım derseniz jeneratörünüz biraz güçlü olmalı ve devamlı bu işi yapacaksanız kaynak makinesinin içindeki blok kondanstörleri büyütmenizde fayda var. çünkü bize gelenlerde en çok bu sorunu gördük. jeneratör zarar görmez ama kaynak makinesi zarar görür.Sürekli çıkış gücü : 4.5 kVA olarak gözüküyor dökümanda.
Bu yeterli ise alacağım Jeneratörü. Teşekkür ederim.
İnverter kaynak makinesi ve yine inverter Jeneratörler için geçerli mi bu Usta?genellikle kaynak makinelerini jeneratör ile kullanmayın derler. % 90 doğrudur. bu yüzden makinelerin üzerinde yazmıyorsa kullanılması tavsiye edilmez. mecburum kullanacağım derseniz jeneratörünüz biraz güçlü olmalı ve devamlı bu işi yapacaksanız kaynak makinesinin içindeki blok kondanstörleri büyütmenizde fayda var. çünkü bize gelenlerde en çok bu sorunu gördük. jeneratör zarar görmez ama kaynak makinesi zarar görür.
uygundur veya değildir diyemeyeceğim ama en garantilisi kaynak makinesinde yazması veya aldığınız makinenin fabrikasına sormak. ben bildiğimi söylüyorum.İnverter kaynak makinesi ve yine inverter Jeneratörler için geçerli mi bu Usta?
Teşekkür ettim.uygundur veya değildir diyemeyeceğim ama en garantilisi kaynak makinesinde yazması veya aldığınız makinenin fabrikasına sormak. ben bildiğimi söylüyorum.
Gazsız gaz altı !Sayın arkadaşlar..
Elimde aşağıda linkini verdiğim gazsız gaz altı kaynak makinesi var.Aynı zamanda Elektrot kaynağı ve Tig kaynağıda yapabiliyor ama ben ağırlıklı 2.5 mm elektrotla ,kutu profil ve lama (en fazla 3 mm et kalınlığında) kaynağı yapmayı düşünüyorum.
Lakin bu işi yapmayı planladığım yerde elektrik yok. Dolayısı ile bir jeneratör ihtiyacı doğdu ama bir kaş kişiden farklı yorum geldiği için Jeneratörün gücü hakkında kararsız kaldım.
Birde bu jeneratörü daha sonra aydınlatma ve elektrikli alet çalıştırmada kullanacağım. Almaya niyetlendiğim İnverter jenaratörün linkinide aşağıya ekliyorum.
Sorum şu: Bu jeneratör ile elimdeki Kaynak makinesini besleyebilir miyim? yada sizin tavsiyeniz ne olur.
Kaynak makinesi Linki: HITBOX 3 si 1 Taşınabilir MIG Kaynakçı Flux Core Kaynak
Jeneratör Linki: : GenPower GBG50 İE Benzinli Jeneratör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?