araskaradag
Üye
Dün KOTON firmasına gittim iş görüşmesine 15 yıllık elektrik tecrübem var beni o firmaya gönderen arkadaş Koton çok iyi maaşlarıda yüksek dedi gebze güzeller organize sanayii bölgesinde adam bana 1700 tl çalışırsan gel çalış dedi.Ben ancak mühendise 3000-3500 tl maaş veririm diyor.200 bin borç var diyorsunuz sanırım bu borç sizin ticari faaliyetlerden değil 200 bin tl vergi çıkan işten en az 1-1,5 milyon tl cirolu iş yapmış olmanız gerekli.Aksi takdirde bu kadar vergi borcu çıkmaz!Mühendissiniz ve eğer kamuda veya çok iyi bir firmada işe girmezseniz özel sektörde alacağınız maaş 3000-4000tl arasında eğer bu maaş la ben 200 bin tl borcu öderim diyorsanız hemen bir işe girin!Merhaba arkadaşlar,
genellikle forumlarda hep herkes maaşlı çalışıyorum, kendi işimi kurmak ıstıyorum, maaşlı çalışmak mı kendi işinde çalışmak mı sorularına tabıkı kendı işin derler. Ama şunu anladım ki
bu sorulara cevap verenler ya maaşlı çalışanlar ya da maaşlı çalışıp sıkılanlar.
ben 2014 yılında 6.5 yıl elektrik muhendıslıgını okuyup mezun olan, aynı zamanda babamın elektrık şirketinin olması yazın onun yanında olmamız, emekliliğinden dolayı 2015 te şirketi üzerime aldım. Şirket dediysem oyle buyuk bir şirket değil, Ltd.
Arkadaşlar 2015 ın son aylarında Kamu kurumunun taşeoren şirketinde çalışıyodum. Babamın yuzunden ayrılmak zorunda kaldım. Bana imza yetkın var iyi iş yaparsın dedım. Şu an kontrol hızmetı yaptıgım 4 musteri var ve bana aylık getirisi 1500 Tl ve ben bu parayı aylık alamıyorum bıle cogu musterım 4 ayda odedı kımı 1 ayda oduyor. Ve şu an vergı daıresıne yaklaşık ıkı yuz bın yanı eskı para ıle ıkı yuz mılyar ve bagkura borcum on milyar
bu porçlar varken kendi işin daha ıyı dıyen arkadaslar bır daha dusunsen.
Tecrubelı ınsanlardan yardım ıstıyorum. Ben ne yapmalıyım. size soruyorum.
Babanızdan kalan bir borçlu şirket var ve kalkmışsınız yok pısırık ınsan başarılı olamaz da yok başlamak başarmanın yarısıymışta bılmem ne kahramanlık sozlerı yazıyorsunuz burda
şimdi soruyorum ben ne yapım peki
maaşlı işe mı başlayım kendı işimde devam mı edeyım
-Padişah (Patron) sen isen gel otur koltuğa, yok ben isem birdaha uğrama semtime (Dükkana) demelisin artık. 200bin hergün üstüne +++ koyuyor, büyüyor Maaşla ödenmez.çünkü babamla bu iş yürümüyor verdiği teklifler hep pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?