Merhaba @ Arkadaşlar
Fatura kuruya ( çöpe atmayan ) kesilmiyorda yaşa ( çöpe atan ) niye kesiliyor .
Hep bir işin üç kağıdını düşünürüz , bu poşet için para vermemek için , üç kağıdını buldum .
Dİğer şu andaki örnek misali : Birileri için çıkarı cep telefonuna taksit yok düzeni , karşı atak , cep telefonu kabı bir telefon parası oluyor du , cep telefonu kabı taksit yapılıyordu ( durum çakıldı ) sisteme karşı karşı sistem tutmadı = > yine iş başında .
Bankalarda fırsatı değerlendi banka kredisi , pasta !!! bir bakıma hiç yoktan iyidir hesabı , yolunmaya devam . kazık ye kazık ye bitmez.
Sonuçta bende üç kağıtçı oldum , diyebilirsiniz .
Çözüm yolu : para ile poşeti sat , poşetin üstünde firmanın reklamı var , bizlerde bu reklamlı poşeti alıyoruz , firmanın bir yollu reklamını yapmış oluyoruz bedava mı yapacağız o zaman bizlerlere de reklamlı poşet indirimi yapsın yada reklamsız poşet satışı yapmak zorunda .
Birde bu da var reklamsız poşet satarsa , o zaman ayazdayız ,taktik tutmadı !!!
Bu durumda bizlere iş düşüyor , para para para menfaat ( çıkar ) , poşet bedeli kadar indirim yapan firmalardan alış veriş yapmanız . bu da tutmassa daha çok çıkar peşinde koşuluyor olunmalı .
Bizlere alıştırdılar 1 alana 2 adet , çarpı işaretli indirimli diye ürünler % 25 daha fazla vs gibi , beleş poşet , promosyonlar , hediye , ayrılmak zor tabiki ( severiz çıkarları ama kendimiz için olanları )
Sizlere bir taktik daha çocuklarınıza yeşil bir gelecek e faturayı tercih edin diyor o zaman kağıt , baskı , ulaşım kargosu bedeli kadar e fatura alanlara indirim yapsın niye hep cepe çalışıyor . faturayı kağıt olanada aynı e fatura olanada aynı para ticari hesaplar böyle yapılır damlaya damlaya göl olur ben keriz gibi kabul ederim . ya sizler .
Örneğin : 1000 adet tavuk var diyelim bir gaga buğday ( bir adet tavuk için ) toplam kaç kilo buğdayi eder , 0.25 TL cik poşet ve e fatura çocuklarınıza yeşil bir gelecek uyutması
Marketlerden alış veriş yapacaksanız cadde veya sokak çok olan marketleri seçin aynı market fiyatları birbirinden farkı tek olan market bazı ürünlerde daha pahalı .
Eğer fiyatları aklınızzda tutamıyorsanız videoya çekin , örneğin bir bakıyorum 10 TL olan ürün , indirim yapılmış 12 TL DEN 11 TL düşmüş ( varsayım fiyatlandırılmadır )
Hiçbir zaman kasa önüne çıkarılmış ürünlerden , kasiyer tarafından yönlendirilen ürünlerden sakın satın almayın . firmanın satış taktikleri , müdür baskısı satış ve prim vs durumlar . ( iyi niyetini kullanarak yapılan satışlar )
Ürünlerin tarihlere çok dikkat etmeniz , yanınıza da büyüteç bulundurmayı da ihmal etmeyiniz . kapağı çıkabilen örneğin özellikle yoğurt gibi ürünler , yeniden tarih ilerletilebilir konumda olanlardan almayınız . Tarihi geçmiş yoğurt piyasası vardır , ucuz ayran olarak 3 – 4 ye ekmek arası ayran yerlerinde satışı ve diğer yerler . özellikle market kendi firmasına üretilmiş ürünlere dikkat edin . indirimli ürünlerde biraz daha içine su ilavesi ile indirim fiyatı ile aynı duruma getirebilir dikkat edin kimyager değiliz ki tam bilebilelim .
Kimse alınmasın zan altında bırakmak istemem , bu yazdıklarım ve konuştuklarım varsayım üzerinedir mide bulandırıcı ( acabalarla ) olduğu için temkinli olmaya ( dikkatli ) çalışalım .
Poşet işi ve diğer işler ahlak ve eğitim ile çözülür , para geçmeyen yerde ne yapacağız .
Tam bir normlar yok . ( 1000 cc kavonoz yerine 900 cc , ) çok örnek verilebilir . düzenleme yok , üretim tarih basılmış yer altı beyaz bantlı olaması gerekir , punto harf boyutları , son moda son tarih yazılması !!!
Gerçekler acı olur derler , kimse kâle almaz seni . yine boşuna konuştun , yazdın desenize !!!!
Para para para menfaat çıkarcı oldum .
Kolay Gelsin . Sağlıcakla Kalın .