soneman Üye Katılım 12 Ara 2015 Mesajlar 96 Puanları 1 Yaş 44 29 Ara 2018 #1 kombimiz bodrumda 2 kat üstü daireleri petekle ısıtıyor senelerdir sorun yoktu banyo petek giriş cıkışı hatları değişti aylardır 2- 3 gün banyo peteği ısınıyor sonra soğuyor 2*3 gün sonra tekrar ısınıyor sacma sapan birşey aklım ermedi diğer petekler sağlam sorun yok
kombimiz bodrumda 2 kat üstü daireleri petekle ısıtıyor senelerdir sorun yoktu banyo petek giriş cıkışı hatları değişti aylardır 2- 3 gün banyo peteği ısınıyor sonra soğuyor 2*3 gün sonra tekrar ısınıyor sacma sapan birşey aklım ermedi diğer petekler sağlam sorun yok
ahnur Usta Üye Katılım 5 Şub 2008 Mesajlar 1,159 Puanları 181 29 Ara 2018 #2 Havasını alın vana ayarlı ise vanayı değiştirin
Konu Sah soneman Üye Katılım 12 Ara 2015 Mesajlar 96 Puanları 1 Yaş 44 29 Ara 2018 #3 ahnur' Alıntı: Havasını alın vana ayarlı ise vanayı değiştirin Genişletmek için tıkla ... ahnur' Alıntı: Havasını alın vana ayarlı ise vanayı değiştirin Genişletmek için tıkla ... havasını aldık sadece su geliyor vanaları ise eski tip normal vana
ahnur' Alıntı: Havasını alın vana ayarlı ise vanayı değiştirin Genişletmek için tıkla ... ahnur' Alıntı: Havasını alın vana ayarlı ise vanayı değiştirin Genişletmek için tıkla ... havasını aldık sadece su geliyor vanaları ise eski tip normal vana
ahnur Usta Üye Katılım 5 Şub 2008 Mesajlar 1,159 Puanları 181 29 Ara 2018 #4 kombideki su basınçına bakın 2 bar a yakın olması gerekir. bu petek evdeki en yüksekte olan petekmi.
Konu Sah soneman Üye Katılım 12 Ara 2015 Mesajlar 96 Puanları 1 Yaş 44 29 Ara 2018 #5 ahnur' Alıntı: kombideki su basınçına bakın 2 bar a yakın olması gerekir. bu petek evdeki en yüksekte olan petekmi. Genişletmek için tıkla ... evet en üstteki petek kombi su basıncı calışırken 1.5 bar beklerkende 0 a yakın su fazlasını atıyor kombi fazla alırsak kombi bodrumda en alt katta
ahnur' Alıntı: kombideki su basınçına bakın 2 bar a yakın olması gerekir. bu petek evdeki en yüksekte olan petekmi. Genişletmek için tıkla ... evet en üstteki petek kombi su basıncı calışırken 1.5 bar beklerkende 0 a yakın su fazlasını atıyor kombi fazla alırsak kombi bodrumda en alt katta
ahnur Usta Üye Katılım 5 Şub 2008 Mesajlar 1,159 Puanları 181 29 Ara 2018 #6 kombinin çalıştırma kılavuzuna bak çalışmazken basınç 2 bar olması gerekir basınç düşük olunça en üst devir daim yapmıyor olabilir
kombinin çalıştırma kılavuzuna bak çalışmazken basınç 2 bar olması gerekir basınç düşük olunça en üst devir daim yapmıyor olabilir
Konu Sah soneman Üye Katılım 12 Ara 2015 Mesajlar 96 Puanları 1 Yaş 44 29 Ara 2018 #7 ahnur' Alıntı: kombinin çalıştırma kılavuzuna bak çalışmazken basınç 2 bar olması gerekir basınç düşük olunça en üst devir daim yapmıyor olabilir Genişletmek için tıkla ... ben suan yeni geldim oraya eskileri sorarak yazdım kombi peteklerden cok daha aşağıda 2 kat olduğu için normal olabilir dedim su seviyesi belkide suyu atan valf te sorun var erken atıyor viessman yoğusmalı fabrikayada mal attım sordum cevap gelmedi su seviyesi için petek garip şekilde ara ara calışıyor işte devamlı soğuk olsa tamam
ahnur' Alıntı: kombinin çalıştırma kılavuzuna bak çalışmazken basınç 2 bar olması gerekir basınç düşük olunça en üst devir daim yapmıyor olabilir Genişletmek için tıkla ... ben suan yeni geldim oraya eskileri sorarak yazdım kombi peteklerden cok daha aşağıda 2 kat olduğu için normal olabilir dedim su seviyesi belkide suyu atan valf te sorun var erken atıyor viessman yoğusmalı fabrikayada mal attım sordum cevap gelmedi su seviyesi için petek garip şekilde ara ara calışıyor işte devamlı soğuk olsa tamam
hearthief Paylaşımcı üye Katılım 1 Mar 2017 Mesajlar 1,222 Puanları 106 29 Ara 2018 #8 su basınç seviyesi yerinde durmuyor, makina su atıyor, ısıtması düşük büyük ihtimal kombi ısısını yükselttikçe daha fazla su atıyordur. hava tankına hava basılması lazım
su basınç seviyesi yerinde durmuyor, makina su atıyor, ısıtması düşük büyük ihtimal kombi ısısını yükselttikçe daha fazla su atıyordur. hava tankına hava basılması lazım
Konu Sah soneman Üye Katılım 12 Ara 2015 Mesajlar 96 Puanları 1 Yaş 44 29 Ara 2018 #9 hearthief' Alıntı: su basınç seviyesi yerinde durmuyor, makina su atıyor, ısıtması düşük büyük ihtimal kombi ısısını yükselttikçe daha fazla su atıyordur. hava tankına hava basılması lazım Genişletmek için tıkla ... tek petek te var sorun
hearthief' Alıntı: su basınç seviyesi yerinde durmuyor, makina su atıyor, ısıtması düşük büyük ihtimal kombi ısısını yükselttikçe daha fazla su atıyordur. hava tankına hava basılması lazım Genişletmek için tıkla ... tek petek te var sorun
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,312 Puanları 2,956 29 Ara 2018 #10 ters bağlantı yapmıştır sıcağı soğuğa , soğuğu sıcağa