sayın onur16,
arkadaşımız klima peteklerinin temizliğinden bahsetmişler,siz su yumuşatma ünitesinden bahsediyorsunuz.klima petekleriyle su yumuşatma ünitesinin ne alakası var ki?
Su yumuşatma ünitesi,su soğutmalı sistemlerdeki ,kondanser suyunu yumuşatmak için kullanılır.Bizzat kullanmışlığım ve dediğiniz gibi her gün tuz eklemişliğim de var.
Sayın erolbin ,
Özel mesajımda belirtmiştim,ama konuyu herkes okuduğuna göre,herkesin de cevabımı bilmeye hakkı var.Elektrik ağırlıklı bir forumda,kondanser temizliği kimyasalından soran bir arkasaşımıza yazdığınız cavaplara bakar mısınız.
Bunları kişisel savaşa çevirmişsiniz.Tutmuşsunuz,bir yerlerden kimyasal maddeler ile alakalı bilgiler,lejyoner hastalığı ve benzeri hastalıklarla ilgili bilgiler kopyalamışsınız.Burası sağlık sitesi mi ki ?Eğer değilse,o yazılar neden?eğer öyleyse, benim soruma tepki neden?
Diğer sorunuza gelince,evet bağlantım var . Zaten özel mesajımda da bahsettim.siz de aile bağları ile ilgili,özel mesaj yoluyla ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz
Bu konu , mesleki bilgiler dışında bilgi yarışına dönüşürse, bu konuyu kilitlemek zorunda kalacağım.