mainloop kardeşim ben bilginin beyin fırtınası şeklinde sağa sola savrulmasından yanayım, o bilgi ne kadar doğrudur ne kadar değildir o da bilgiyi kullanacak kişinin algı seviyesine kalmış. yapacak bişey yok. O da her duyduğunu doğru zannetmesin. Zaten forumda cevap bekleyenlere herkes prof. dur doç. tur cevaplar kesin doğrudur diye taahütte bulunarak cevap verilmiyor bilgiyi ayırt etmesini öğrenmek lazım.
mainloop kardeşim ben bilginin beyin fırtınası şeklinde sağa sola savrulmasından yanayım, o bilgi ne kadar doğrudur ne kadar değildir o da bilgiyi kullanacak kişinin algı seviyesine kalmış. yapacak bişey yok. O da her duyduğunu doğru zannetmesin. Zaten forumda cevap bekleyenlere herkes prof. dur doç. tur cevaplar kesin doğrudur diye taahütte bulunarak cevap verilmiyor bilgiyi ayırt etmesini öğrenmek lazım.
Konuyla ne alakası var kardesim şimdi, insanları salak yerine koymaktan
vazgecin, şimdi o vatandaş bilmiyormu o konunun yanlis yere açıldığını ! Hey allaam yaa surda tartıştığım seylere bak.
Ben kimseyi hic bir seye benzetmedim. Simdi sen benzettin. Ayrıca bu senin insanları salak yerine koyduğun gerçeğini değiştirmez. İkincisi burda mesele ben değilim ki. Alakasız yorum yapıyorsun.[/QUOTE
bana bir adet insanları salak yerine koyduğuma dair mesajımı gösterirmisin. ispatlarmısın söylediğin şeyi.
Ben kimseyi hic bir seye benzetmedim. Simdi sen benzettin. Ayrıca bu senin insanları salak yerine koyduğun gerçeğini değiştirmez. İkincisi burda mesele ben değilim ki. Alakasız yorum yapıyorsun.
bende katılıyorum size ismini yazmıyayım maalesef arkadaş yorum yazan kişinin açiği varmı varsa eleştırı yorumu yazıyor doğrultma yapıldığındada oraya o yoruma uğramıyor biz burada kişilerı eleştırmek için yorum yazmıyoruz sanırım bişeyler bılıyorsak bıldıklerımızı yazıyoruz eğer yanliş yaptıysamda kendı adıma yanlışımı hatamı kabullenıyorum gerekırse özür dılıyorum bu özür dilemek benım yaş 56 benı kuçultmez kuçultmedıde herzaman saygı sevginin sinirinida aşmadığıma ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?