Klima iş kazası Antalya

Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bu patlamanin ve baska patlamanin nedenlerini bildiklerimi haddim olmadan size aktarayim. Dizel patlamasi dedikleri seydir bu 410 ve basincili gazlarda olusabilir. Sistemde var olan su yada nem kisgin yag icine bir damla bile damlarsa kompresor sac kaligiligi 8 mm yada 10 mm filandir. Yaprak gibi acar kendini. Ben bu sekild3 patlama yaparak vucudunu bir yerlerine zarar gelen kisileri biikiyorum. Kompresör lerin uzerinde bir etiket vardir. Ordaki uyari herseyii anlatiyor. Sistemin bos calisturiilmasi laziim. Bence Rotry kompresör lerle bu olaular dahada ortaya cikti diye dusunuyorum. Internete ungilizce olarak klima patlamasi olarak yazarsaniz yurt disindaki vakallari gorur sunuz. Arkadadiimiz cok gecmis olsun. Bir patlamadi parcalarin 50 metre illerden toplandiginii billiiyirum. O yuzden vakumsuz islem yyada sisteme oksijen vererek kac aramak gercekten cok yanlis bir islemdiir. ustalariin affina siginarak yaziyorum. Hayırlı ve kazasiz isler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…