Klima kumandası sorunu

aslan93

Üye
Merhabalar.Arçelik klimasının kumandasında sorun var.Ekranda gözüken yazılar hep silik çıkıyor.Yeni pil taktım ama sorun gine aynı.Bazen düzeliyor kendi kendine sonra tekrar yazılar silinik oluyor.Sorun nedir acaba?

Dostum merhabalar,

sorunun bazen düzelmesi bir temassızlık sorunu yada lehim çatlağı olduğu düşüncesini aklıma getiriyor.

Başıma gelen 2 sorun ,

birincisi kumandanın pil yuvasında eski piller içinde kaldığı için akıp pil kontak noktalarını korozyana uğratması yeni pilinde elektriği iyi iletmemesi dolayısıyla ekranda silik yazıların çıkması ve komutun iletiminde sorunlar oluşturuyor.

ikincisi ise klima kumandasının yere düşmesi sonucu içerideki lehim noktalarında çatlamaya neden olması da aynı probleme yol açabilir.

aklıma gelenler bunlar. kolay gelsin

Lehim noktaları ve pil yuvası temiz herhangi birşey yok.Kumandaya üstten bakınca silik gözüküyor normalde farklı açıdan bakınca daha iyi gözüküyor anlamadım bende birşey.

uzerıne şekerlı çay ,kola vs dökersen olacağı budur açacaksın kolonyayla bır güzel temızlıyeceksın kopuk vs varsa en yakın tamır servısıne müracaat edeceksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…