Klima Kumandası

Katılım
2 Tem 2008
Mesajlar
256
Puanları
1
Yaş
39
Mrb lar işyerimizde bulunan sanyo ve arçelik klimaların kumanda larında yada her klimaya uyan piyasada 20 tl ye satılan kumanda da istediğimiz değişikliği ücreti karşılığında yapabilecek arkadaşlar varmı.?
İstenen:Klima açıldığında girilen zaman kadar örnediğin 30 dk. sonra kendini kapatacak tekrar açıldığında o zaman tekrar geri saymaya başlayacak yani mevcutta bulunan sleep moduna zaman girildiğinde zaman sonunda klima kapanıp açıldığında o zaman sıfırlanmaktadır tekrar süre girilmesi gerekmektedir ayrıca moddan çıkılırsa işe yaramamaktadır. Bizim isteğimiz modun ve zaman bilgisinin sıfırlanmamasıdır. bu değişiklik yapılabilirmi? yapabilecek arkdaşlar varsa iletişime geçelim
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Enerji kesilip geldiğinde otomatik başlatma modu aktif edilmek kaydıyla bir zaman saati üzerinden klima enerjilendirilebilir. Bu işi Mekanik zaman saati ile uygun fiyata yapabilirsiniz.(Klima gücü yüksekse ayrıca röle-kontaktör gerekir.)
 
harici zaman saatiyle olacak iş değil zaman dolduktan sonra kumandanın on tusuyla nasıl tekrar devreye girecek ayrıca kumanda ile yapılamaz diyen arkadaş aksine kumanda ile yapılır bana mevcutta kumandada zaten olan bir özelliği kalıcı hale getirmek istiyorum kumanda programının değiştirilmesi gerek bunu yapabilecek arkadaş varsa görüşelim
 
harici zaman saatiyle olacak iş değil zaman dolduktan sonra kumandanın on tusuyla nasıl tekrar devreye girecek ayrıca kumanda ile yapılamaz diyen arkadaş aksine kumanda ile yapılır bana mevcutta kumandada zaten olan bir özelliği kalıcı hale getirmek istiyorum kumanda programının değiştirilmesi gerek bunu yapabilecek arkadaş varsa görüşelim

Harici zaman saati ile olacak iş değil dediğinize göre klimalarda elektrik kesildikten sonra geldiğinde kaldığı yerden çalışmasına devam edebilme özelliğinden haberiniz yok herhalde.

Birde sizden ricam olacak iş değil ! imkansız! gibi tabirleri çok çok emin olduğunuz bilgilerde kullanınız.

Bilgi için klima kullanım kılavuzunu okuyunuz(sf18);
http://www.beko.com/UsageManuals/afefa2ca5b1545c59754c3e6ec0e20db.pdf


 
arkadaşım mesajımın neresinde imkansız yada onunla eş anlamlı bir kelime yazıyor olacak is değil dedim yani meali kumandadan yapmak varken git harici zaman saati ilve et vs. uğraşayım ayrıca benim yapmak istediğimi anlamıyorsun her günümü bu mesleğe harcayan biri olarak zaman saati vs. biliyorum başkalarınada öğretiyorum ayıp oluyor. sadece ve sadece tekrar söylüyorum bu kumandanın programını benim istediğim şekilde ücreti karşılığında değiştirebilecek biri varmı başka çözümler önermeyiniz.
 
:)klimanın proğramı ıstenıldığı şekilde olsun ne farkederkı enerjıyı kesıp istenılen zaman aralığında açacak basit ucuz tirnaklı zaman saatlerı var takıldığında problem çozulur  yanlız arkadaşimizin istedığı klimanın kontrol kartı yazılımını değiştırmek boyle bışeyde sanmıyorum  codeproteck  şifre fılan koymuştur üretici firma açik yazılım ole herrkesın karıştıracağı şekılde sanmıyorum enazından ben oyle birakmam yazılımlarımı:)
 
tekin126 belki 15 dk belki 135 dk kapalı kalacak tırnaklıyla ne alakası var komik öneri evet şifre konmuştur mesajımdada belirmiştim orjinal kumandası olmayabilir diye belki yapan vardır ilgi alanında olan vardır ama sanırım yokmus basit mesajı yazanı bilgisiz yerine koyan önerilerden başka bişey gelmedi ben diyorum kumanda programı bana diyolar zaman saati okuyan editör arkadaş varsa silsin lütfen su konuyu
 
sen paradan haber ver elcik kumanda olarak kralı yapılır proğramlanır ole 15-20 tl yede kımse yuzune bakmaz :))burada yazdığını anlamadıysak tecrubesız cahıl sanma mılletı oyle kişiler vardırkı burada senı benı elektronik te tecrubemızı satın alır arkadaşim evrensel kumandalar var yazılımını değıştır yapamıyorsan yaptır sadece aç/kapa tuşları gorev yapsın onlarda ıstedığın dakıkaya ayarlı olsun kumandadan kontrol edılemesın
 
tekin 126 okuduklarını anlamıyorsun malesef ben bütçe 15-20 tl demedim o fiyattaki kumandalarıda modif edilip satın alabilirim dedim fark var değilmi ayrıca öyle kişiler varkı ....... demişsin iyi ne güzel bilmeyenler değil bilenler yazsın (sözüm meclisten içeri)
yaptır demissin iyi bende yapacak adam arıyorum işte yada o kumadayı satan ilgiliyi daha ne yapayım nasıl bir ilan vermem gerekir bu konu dısındaki engin fikirlerinizi kendinize saklayınız ziraa bize ayip olmaktadır.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,076
Mesajlar
923,048
Kullanıcılar
451,362
Son üye
alp2234

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst