Merhabalar,
Konuyla ilgili farkli gorusler yorumlar illaki olacaktir. Su markami iyi bu markami iyi yada su marka hic ariza yapmiyor ama bu marka sürekli sorun cikartiyor gibi gibi cogaltilabilir.
Bu sektörün onde gidwn belli basli markalari vardir. Bir daikin , mitsubishi , toshiba , general gibi. ve ayni sekilde fiyatlarida yuksektir.
Orta segment ve alt segment klimalarda fiyatlari ile ortadadir.
Birde yermi markalar var tabiki arçelik vestel gibi.
Tercih nedenini aslında siz belirleyeceksiniz. Bunda kriterleriniz sizsiniz. bende 2 yil olce klima aldim daikin mitsubishi toshibadan fiyat aldim kimilerine özel indirim yaptirdiysmda butcesel olarak yarina yaklasamadim. Sonrasinda fujitsudan orta halli bir fiyat aldim secimim o oldu.
calistigim firmanin markasindan cok daga iyi fiyat ile alabilme imkanim olsada baska nedenler yuzunden twrcih etmwdim.
simdi bu noktada ben olsam ilk kriterim elbette fiyat performans olacaktir. en iyi urunu en uyguna alabilmek. sonraki kriterim servis ve yedek parca temin kolayligidir. cunku aldiginiz urunu uzun yillar sorunsuz kullanmak istegi ile yola cikiyoruz.
bulundugunuz bolgede bu kriterleri veya kendi ek kriterlerinizi hangi marka sagliyorsa onu twrcih ediniz.
konu marka arastirmasina girecekse siz fiyat ve markalari konuya ekleyin bir degerlendirelim.
kolay gelsin.