Koşu bandı kartı panelsiz çalıştırma

grall

Üye
Selamlar, buraya böyle bir konu açsam iyi olur galiba.
Bu kosu bandı kartı ve motoru var, paneli yok elimde. çalıştırmak istiyorum. Ne yapmalı;
Yaptığım araştırmada speed kısmına potansiyometre takıp çalıştıran yada Panel soketine pwm jenarator diye bi sey takan var. (Bu şekliyle girişten voltaj verince çıkış 30 volt gibi başlayip 10-15 saniyede artıp 140 volta sabitleniyor.)

Selam.

Sizin de bahsettiğiniz gibi "Speed" yazan girişte 3 pin var. Potansiyometre bağlantı yeri olması muhtemel. Pot uçlarını birebir bağlayıp deneyin.

Selam.

Sizin de bahsettiğiniz gibi "Speed" yazan girişte 3 pin var. Potansiyometre bağlantı yeri olması muhtemel. Pot uçlarını birebir bağlayıp deneyin.
Elimde 10k potansiyometre vardi, bagladim tepki vermedi, 1 k ve 1000k da var henuz onlari deneme vaktim olmadi

Panel fişi 12 volt çıkış veriyor, speed soketinde 5 volt var, 1k,10k, 100k ve 1000 k potansiyometre ile denedim tepki vermiyor, kart arızasına işaret eden bir yanık ,renk degişmesi yok,
fişe takinca cıkış voltajı 25 vol t civarindan başlayıp 10,15 saniyede 140 volta ulaşıp orda sabitliyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…