Kombi için akım koruma prizi mi? Regulatör mü?

Acaba eski TV regülatörleri hala iş görür mü

Acaba eski TV regülatörleri hala iş görür mü

Bence olur ( buluruz eski tv )
ama çalışma değerlerini ve tepki hızını. bilmek iyi olur
Elektrik değişmedi ama kullanilacak ürünlerin parçalar değişti gelişme oldu..
Uyumu ?
Elektronikci arkadaşlar daha iyi bilir.

Antika satış sitelerinde satıp yeni model almak .

ALLAH rahmet eylesin.
Bu konu ile anmış olduk .

Son düzenleme:
Birde 110-220 voltaj çeviren buzdolabını felan çalıştırdığımız cihazlar vardı.110 volttan 220 ye geçerken evdeki tüm cihazları direk prize takmayı hayal edemiyordum illa o trafo regülatör takılacak(220 volta geçince televizyonu bir süre daha regülatörle çalıştırdık yanlış hatırlamıyorsam) .Evdeki ampülleri değiştirdik, sanıyorum çok farklı olacak ampül işte ışık verecek ,çocuk aklı işte o zamandan meraklıyım cep feneri ampülleri,bozuk radyolar, piller oyuncaklarım ,elektrikler kesildi trafo yakında, çalışma var gidip baktım uzaktan 3 saat sonra felan geldi Elektrik, sonuç hayal kırıklığı aynı ışık aynı Televizyon aynı buzdolabı trafosuz sadece, neden 220 neden 110 ,herhalde Ac elektriğe ilk o zamanlar kafayı yormuştum .Bu da eskilerden kalan anım işte , yaşlanınca paylaşmak istedim sizinle.

Ekli dosyalar

• images (6).jpeg
    12.8 KB · Görüntüleme: 8

Bir zamanların karamürsel amerikan üssü vardı.
O zamanlar amerikalardan geri döndükten verdikleri 110 volt eşyaları rahmetli amcam almış
Birde nereden buldu ise daire için kocaman cihaz ve tam hatırlamıyorum 2. cihaz küçük sadece buzdolabı için olabilir
Kime yaptırdı ise o zamanlar hayal mayel pako şalter gibi anahtarlama tesisat düzeni

Bende o zamanlar dedim elektrik parası iki ödersin , gülü seven dikenine katlanır demişti. .

Bit pazarında bir kere denk gelmiştim bu ürüne. İçerisindeki parçalar ve işçilik fevkalede idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…